SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?ASSEN

Marc Màrquez adverteix de la dificultat de ser constant al circuit d'Assen

Marc Màrquez adverteix de la dificultat de ser constant al circuit d’Assen || Fa nou anys que puja al podi a Holanda i hi ha guanyat en cinc ocasions

Marc Màrquez conversa amb el seu company d’equip, el balear Jorge Lorenzo.

Marc Màrquez conversa amb el seu company d’equip, el balear Jorge Lorenzo.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del Mundial de MotoGP, el lleidatà Marc Màrquez (Honda), va assenyalar ahir que al circuit d’Assen, traçat que acollirà aquest cap de setmana el Gran Premi d’Holanda, s’ha de ser “consistent i precís” per aspirar a un triomf que ha aconseguit en cinc ocasions entre totes les categories. “Al circuit d’Assen has de ser molt precís i és molt difícil ser constant. Ser consistent i precís en els ràpids canvis de direcció és molt important per anar bé”, va assenyalar el pilot de Cervera. Màrquez porta nou anys consecutius pujant al podi en la cita neerlandesa i en cinc ho va fer aconseguint el triomf (el 2010 en 125 cc, 2011 i 2012 en Moto2 i 2014 i 2018 en MotoGP). “Tinc moltes ganes de córrer allà de nou, perquè hem tingut grans lluites en el passat i hem ofert un gran espectacle als aficionats. Estic segur que tindrem una carrera fantàstica diumenge. Confio que puguem fer un bon cap de setmana”, va assenyalar.

D’altra banda, el seu germà Àlex, líder del Mundial de Moto2, va assenyalar que “estic molt motivat i amb moltes ganes de disputar aquest Gran Premi. L’objectiu aquí no canvia, és centrar-nos en el nostre treball des del primer moment i intentar acabar la carrera entre els cinc primers”.

Quant a Assen, Màrquez va manifestar que “és un circuit molt bonic del qual sempre he gaudit moltíssim”. “És un traçat ràpid en el qual qualsevol error penalitza, amb la qual cosa cal estar molt concentrat en tot moment. Tinc curiositat per veure com es comporta el motor Triumph en aquesta pista”, va afegir el guanyador de les últimes tres curses.

Motocròs diumenge al circuit de la Clua Els germans Màrquez, lluny de relaxar-se entre els grans premis del calendari, continuen practicant el seu esport favorit en el temps lliure. En aquest sentit, tots dos pilots van participar en una sessió de motocròs al llarg de diumenge passat al circuit lleidatà de la Clua. Dos dies abans van estar a Alcarràs practicant flat track i també van tenir temps de fer ràfting en terres lleidatanes.

Marc Màrquez conversa amb el seu company d’equip, el balear Jorge Lorenzo.

Marc Màrquez conversa amb el seu company d’equip, el balear Jorge Lorenzo.REPSOL MEDIA

tracking