SEGRE

HOQUEI PRETEMPORADA

Albert Folguera manté en la presentació d'Oriol Vives i Marc Palazón que l'objectiu del Llista ha de ser ambiciós

Albert Folguera manté en la presentació d’Oriol Vives i Marc Palazón que l’objectiu del Llista ha de ser ambiciós || Falta tancar tres fitxatges més

Albert Folguera, Oriol Vives, Marc Palazón i Enric Duch, ahir durant la presentació dels dos nous jugadors del Lleida Llista.

Albert Folguera, Oriol Vives, Marc Palazón i Enric Duch, ahir durant la presentació dels dos nous jugadors del Lleida Llista.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista afrontarà la pròxima temporada 2019-2020 amb una plantilla totalment renovada, després de patir cinc baixes, però això no canvia el plantejament ambiciós del club. “Res ha de canviar malgrat les baixes. Tornarem a aspirar al màxim”, va assegurar ahir l’entrenador Albert Folguera, durant la presentació dels dos primers fitxatges tancats pel club, Oriol Vives i Marc Palazón, la contractació dels quals va avançar SEGRE. El president del Lleida Llista, Enric Duch, va confirmar que les negociacions estan molt avançades amb l’argentí Mauro Giuliani i el francès Nathan Gefflot, fitxatges que tambien va avançar aquest diari, així com amb el blaugrana Àlex Joseph, que arribarà cedit pel Barcelona.

Oriol Vives (Barcelona, 15-4-1989) arriba procedent de l’Igualada, club en el qual ha jugat les dos últimes temporades, i també ha militat a Bragança, Liceo, GEiEG, Maçanet i Voltregà, mentre que Marc Palazón (Sabadell, 15-2-1996) arriba procedent del Girona, on ha jugat les dos últimes temporades, després de debutar a l’OK Lliga amb el Barcelona.

El Lleida Llista disputarà de nou la Copa Intercontinental, que es jugarà el 28 i 29 d’agost

Vives va explicar que coneixia Folguera de la seua etapa al Voltregà i que estava “content de tornar a estar a les seues ordres”. Va restar importància a la renovació tan àmplia de plantilla que hi ha hagut, després de la marxa de Bruno i Roberto di Benedetto, César Candanedo, Maxi Oruste i Xixi Creus, ja que “quan vaig arribar a l’Igualada havia passat una cosa semblant i vam fer una bona temporada”.

Marc Palazón, per la seua part, considera el seu fitxatge pel Lleida Llista com “una oportunitat de fer un pas endavant” i va assenyalar que va acceptar la proposta perquè “conec la filosofia del club i de l’Albert i m’agrada”. “Aquí puc aprendre molt”, va afegir.

tracking