Tres lleidatans competeixen a l'Estatal infantil i aleví

Xavier Serentill, Jan Farré i Gerard Vidal

Xavier Serentill Reig i Gerard Vidal Barios, ahir al Lumine Golf Club.

Xavier Serentill Reig i Gerard Vidal Barios, ahir al Lumine Golf Club.SEGRE

Tres lleidatans, Xavier Serentill Reig, Jan Farré Ariño i Gerard Vidal Barios, competeixen des d’ahir en el Campionat d’Espanya de golf en les categories infantil, alevina i benjamina, que es disputa, al camp del Lumine Golf Club, a la Pineda (Tarragona). Els tres joves golfistes, que són jugadors del Raimat Golf Club, es van guanyar per dret propi la participació a l’Estatal després d’afrontar nou voltes puntuables en les respectives categories després de les quals s’utilitzava el quart millor resultat de cada jugador.

En aquesta edició la classificació s’ha fet partint del nivell de joc demostrat i no a l’handicap exacte de cada jugador. El torneig, que es disputa des d’ahir fins divendres, compta amb la participació de 384 nens i nenes de tots els racons de la geografia espanyola.

Després de la primera jornada, en categoria infantil Xavier Serentill Reig va començar amb +16 després de presentar una targeta de 87 cops, mentre que en alevins Jan Farré Ariño va presentar una targeta de 81 cops (+9) i Gerard Vidal Barios una volta de 92 impactes (+20).