SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Primer fitxatge del Lleida

El migcampista defensiu Adrián León, del Pontevedra, obre la llista d’incorporacions a l’equip de Molo || Firma per una temporada amb opció a una altra

Adrián León abraça un jugador rival abans d’un partit amb el Pontevedra, el seu anterior club.

Adrián León abraça un jugador rival abans d’un partit amb el Pontevedra, el seu anterior club.DIARIO DE PONTEVEDRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adrián León Ortega (Santander, 9-9-1989), es va convertir ahir en el primer fitxatge del nou Lleida que entrenarà Molo aquesta temporada 2019-2020. Es tracta d’un migcampista defensiu que procedeix del Pontevedra, equip també de Segona divisió B i que firmarà per una temporada amb opció a una altra més.

Adrián León és un futbolista amb experiència en la categoria, amb un bon control de pilota i domini del joc aeri. És esquerrà i també pot jugar com a defensa central.

El càntabre, de 29 anys, ha disputat un total de 217 partits a Segona B des del 2012 en cinc equips

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va explicar en declaracions facilitades pel club que destaca “per la fortalesa defensiva que aporta a l’equip i el control del joc aeri gràcies a la seua envergadura, ja que mesura 1,90”.

Les dos últimes temporades ha jugat al Pontevedra, equip del Grup I que va finalitzar la Lliga a la sisena posició, a només tres punts de les places de play-off. Amb l’equip gallec ha jugat 63 partits entre Lliga i Copa i a la temporada 2017-18 es va proclamar campió de la Copa RFEF.

León va debutar a Segona B la temporada 2012-13 amb el Villanovense, amb el qual va baixar de categoria. Després va passar pel Tropezón, l’Avilés –amb el qual també va descendir– i el Logronyès, on va estar dos temporades i va disputar el play-off d’ascens a la Segona divisió A. En total, acumula 217 partits a la divisió de bronze del futbol estatal.

El club continua perfilant l’staff tècnic amb què treballarà el tècnic, Manuel Jesús Casas Molo, en el qual el segon serà Jorge Garcés, d’Almeria, home de confiança del nou entrenador de l’equip. La plantilla serà citada el 15 de juliol i, després de les revisions i els primers entrenaments a Lleida, farà un primer stage a Garòs, que seguirà a l’agost una concentració a Marbella.

D’altra banda, el club es va afegir ahir a la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGBT i als seus comptes oficials a les xarxes socials va col·locar la bandera del col·lectiu juntament amb l’escut del club.

tracking