SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida, pendent de la formació de grups

Els clubs catalans es reuneixen avui i l’RFEF anunciarà el dia 10 la configuració

Fa tres temporades al grup 3 que el Lleida Esportiu no es classifica per al ‘play-off’ d’ascens.

Fa tres temporades al grup 3 que el Lleida Esportiu no es classifica per al ‘play-off’ d’ascens.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, que la temporada 2019-20 vol jugar al grup 2 de Segona B, serà un dels clubs catalans de la categoria que es reuneixen avui a la Federació Catalana (FCF) per tractar la distribució d’equips per al curs que ve. El club va remetre a la Federació Espanyola la setmana passada la predisposició a competir en el grup 2, però necessita l’aprovació de la resta d’equips catalans i de l’RFEF, que té previst anunciar la distribució dels vuitanta conjunts de la categoria el dia 10, quan també podria sortejar-se el calendari.

Una vegada finalitzats els play-offs de Segona B i Tercera, són 23 els equips els que formarien el grup 3 per proximitat geogràfica (11 de catalans, 7 de valencians, 3 de balears i 2 d’aragonesos). La formació més lògica per a la 2019-20 seria amb els 20 clubs que sumen catalans, valencians i balears, i els dos aragonesos passarien al grup 2 i l’Oriola al 4 per motius geogràfics. Tanmateix, existeix una altra possibilitat en què l’Oriola continua al grup 3 i és el Lleida el que passa al 2 al costat dels 8 bascos, 3 navarresos, 3 riojans i 2 aragonesos, a més de dos clubs castellans i el filial del Las Palmas. També caldrà tenir en compte durant els pròxims dies els possibles descensos administratius per impagaments a Segona B i les també possibles renúncies a l’ascens de categoria des de Tercera a través de la venda de la plaça, una cosa que ja es va donar la temporada passada amb l’Eivissa, que va haver de jugar al grup 4 en substitució del Llorca FC.

Al grup 3 de Segona B hi ha ara 11 equips catalans, 7 de valencians, 3 de balears i dos d’aragonesos

Durant la reunió dels clubs catalans d’avui a la seu de l’FCF també se sortejaran les primeres rondes de la Copa Catalunya i es tractaran assumptes com la llei de la Seguretat Social i el CSD, així com el repartiment audiovisual i el nou format de la Copa del Rei.

Simic i Sergio Jiménez, entre els objectius per reforçar l’equip

El Lleida, que fins ara ha incorporat Adrián León (Pontevedra), continua treballant en el mercat per configurar l’equip de la temporada vinent i, en aquest sentit, s’ha interessat pel central Matej Simic i el centrecampista Sergio Jiménez. Simic, de 23 anys, és un defensa croat d’envergadura que ha jugat durant les dos últimes temporades a l’Amorebieta, mentre que anteriorment havia militat en clubs com Muro, Torrevieja, Molina i Oriola, al qual va arribar procedent del seu país amb 19 anys. Per la seua part, Sergio Jiménez és un organitzador de 26 anys que aquesta temporada va jugar a El Ejido, on va coincidir amb Molo. Tanmateix, tota la seua carrera esportiva s’ha desenvolupat al Cartagena, amb el qual va ser campió de Lliga la temporada 2017-18.

tracking