SEGRE

DEPORTES

El Tàrrega es planteja crear secció de persones amb discapacitats

Dins d’un conveni entre el club, el centre Alba i CaixaBank || L’entitat bancària aportarà 1.000 euros per comprar vint abonaments

Representants de les tres entitats van posar després de firmar l’acord de col·laboració.

Representants de les tres entitats van posar després de firmar l’acord de col·laboració.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Unió Esportiva Tàrrega, Gerard Caro; la directora de l’àrea de negoci de CaixaBank a l’Urgell-Segarra, Anna Suria; i Maite Trepat, directora del Grup Alba, van segellar ahir un conveni a tres bandes que permetrà a vint persones amb discapacitat del centre de l’Urgell accedir de manera gratuïta al camp de futbol Joan Capdevila per gaudir dels partits del quadre blaugrana.

Actualment, una desena de persones de l’entitat social assisteixen habitualment als partits del Tàrrega, que a partir del mes de setembre ho podran fer de manera gratuïta gràcies a l’aportació de 1.000 euros de l’entitat bancària.

El conveni, tanmateix, vol anar més enllà d’aquesta primera acció. Les tres parts han manifestat la voluntat d’impulsar noves iniciatives per fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat en el món de l’esport. Així doncs, s’ha parlat de poder fer entrenaments al camp de futbol del Tàrrega per part de l’equip del Club Alba o bé començar a estudiar la possibilitat de crear una secció de discapacitats en la Unió Esportiva Tàrrega.

Equips com l’Espanyol o altres de bàsquet com el Sedis o el Força Lleida ja compten amb una secció per a persones amb discapacitat.

tracking