SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El Mollerussa ascendeix a la tercera categoria estatal

Militarà a la Primera divisió al confirmar-se que el filial del Ripollet no pot pujar || Està a prop de tancar un fitxatge de nivell

Els tres artífexs de l’ascens seguiran a l’equip.

Els tres artífexs de l’ascens seguiran a l’equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tennis Taula Mollerussa ja és oficialment equip de Primera divisió, la tercera categoria en àmbit estatal. L’equip del Pla, que era el primer reserva després de perdre la final de la fase d’ascens disputada a Múrcia davant del CTM Jerez, ocuparà la plaça del filial del CTT Ripollet, que finalment no ha pogut assumir la categoria després de descendir el primer equip de Divisió d’Honor i no haver-hi cap renúncia en aquesta Lliga.

D’aquesta manera, el Mollerussa arriba per primera vegada en tota la seua història a la Primera divisió, per la qual cosa la temporada que ve Lleida comptarà amb tres equips masculins en categoria estatal, tenint en compte que el CTT Borges ja té un representant a la Superdivisió i un altre a la Divisió d’Honor.

El club començarà la temporada que ve amb l’objectiu de la permanència, i per això negocia actualment el fitxatge d’un jugador de nivell. “Seria el referent de l’equip. Amb els que som podríem aconseguir l’objectiu, però patint molt. L’objectiu del club és fer un projecte a llarg termini”, va afirmar el jugador i president, Ricard Gómez, que no descarta aspirar a pujar a la Divisió d’Honor en un termini de dos o tres temporades. El CTT Mollerussa ha aconseguit l’ascens amb un equip integrat per Xavi Fontanet, Iván Fernández i l’esmentat Ricard Gómez.

tracking