HOQUEI PATINS CAMPIONAT DEL MÓN SUB-19

Espanya, amb 3 lleidatans, jugarà la final del Mundial

L’equip, amb Sergi Duch, Aleix Marimon i Jordi Pons, s’enfrontarà a Argentina

Els jugadors de la selecció celebren un dels gols del partit d’ahir contra els portuguesos.RFEP

La selecció espanyola sub-19 d’hoquei sobre patins, integrada entre altres pels lleidatans Sergi Duch, Aleix Marimon i Jordi Pons, es va plantar ahir a la gran final del Campionat del Món de la categoria que es disputa a Barcelona, dins dels World Roller Games. El combinat entrenat per Sergi Macià es va assegurar ahir la medalla de plata al derrotar a la primera semifinal Portugal per 3-2 i buscarà l’or a la final que es disputarà demà (22.00/Esport3). Els amfitrions van haver de remar a contracorrent després del gol inicial de la selecció lusitana. João Pereira va inaugurar el lluminós després de diverses aproximacions amb molt perill per als espanyols. La insistència dels de Macià es va veure premiada quan faltaven dos minuts per al descans amb l’empat aconseguit per Roc Pujadas.

Mateix guió per al segon acte, amb les dos seleccions que buscaven el triomf, però amb sort esquiva per a Espanya. Al poc de reprendre’s el duel, Oriol Llenas va tenir l’ocasió de situar-se al davant Espanya, però va errar la falta directa. Qui no va fallar va ser, dos minuts després, el portuguès Abreu, que tornava a posar al davant la seua selecció. No obstant, Espanya no va tardar a reaccionar. De fet, als 38 segons, Oriol Ramírez va restablir l’empat. La igualtat era màxima, però a falta d’1.28 minuts per a la conclusió de la final, Roc Pujadas va desencadenar la bogeria amb el tercer gol, el segon del compte particular que culminava la remuntada i posava el combinat estatal a la gran final del Mundial sub-19, on s’enfrontarà contra Argentina, que ahir va derrotar per 2-0 Itàlia.