SEGRE

PATINATGE WORLD ROLLER GAMES

Espanya domina en hoquei patins i obté un or en skateboarding

Les jugadores de la selecció femenina d’hoquei patins, ahir.

Les jugadores de la selecció femenina d’hoquei patins, ahir.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola masculina d’hoquei patins va debutar amb victòria (3-1) davant de França en el Campionat del Món, en el marc dels World Roller Games que es disputen a Barcelona. El triomf va arribar gràcies als gols d’Albert Casanovas, Antonio Pérez i Eduard Lamas.

D’altra banda, la selecció femenina, també debutant ahir, va golejar Suïssa per 9-0. Les espanyoles, que defensen el títol aconseguit fa dos anys a la Xina, van sentenciar en els primers minuts, amb dos gols consecutius de Laura Puigdueta, i, poc després, uns altres dos de Sara González i la veterana María Díez.

En patinatge en línia, també van debutar la selecció masculina i femenina. En el cas de la selecció masculina, amb empat davant de França (2-2) i, en el de la femenina, amb golejada sobre el Japó (0-8). A més, Óscar Rodríguez es va penjar l’or en la prova contrarellotge de skateboarding masculina.

Finalment, Mery Muñoz, amb 75 punts, va ser la millor en les semifinals de roller freestyle modalitat park, i és la principal favorita a la final d’avui davant de les japoneses Misaki Katayama i Chihiro Azuma i de la francesa Manon Derrien. Sara Vilella va obtenir la cinquena millor puntuació.

tracking