SEGRE

FUTBOL TORNEJOS DE BASE

El Mercedaris infantil, campió a Portugal

El cadet queda segon al torneig Ibercup

L’equip infantil A del Mercedaris CF que es va proclamar campió al torneig Ibercup de Portugal.

L’equip infantil A del Mercedaris CF que es va proclamar campió al torneig Ibercup de Portugal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercedaris CF, l’equip creat pel pare Joaquín Pina el 1994 i format per futbolistes de diversos clubs lleidatans, es va proclamar campió amb el seu equip infantil al torneig Ibercup que es va disputar la setmana passada fins dissabte en diversos estadis situats en localitats pròximes al districte de Lisboa (Portugal).

A més, el Mercedaris cadet de primer any va quedar subcampió perdent la final per penals davant del Promesas del Norte, el cadet de segon any va arribar a quarts de final i l’infantil B, a semifinals.

Per proclamar-se campió l’equip infantil A del Mercedaris va vèncer el conjunt espanyol del Promesas del Norte, per 2-1 a la localitat d’Estoril. Prèviament, el Mercedaris havia quedat en primer lloc del seu grup al golejar els conjunts portuguesos del Trajouce (8-1) i del Sintrense (4-1), així com el North York del Canadà (3-2). A semifinals es van desfer de l’MVP Madrid, una selecció de jugadors del Reial Madrid, l’Atlètic i el Rayo Vallecano, per un clar 4-1. Aquest va ser el torneig número 21 en què participava el Mercedaris des de la seua creació. Malgrat que el pare Pina va deixar Lleida fa tres anys i ara resideix a Elx, no falta a aquesta cita estival amb el futbol lleidatà. Anteriorment, han participat en tornejos a Itàlia, Holanda, Dinamarca i Finlàndia, entre altres països.

Sis equips de l’LSA participen a la Hèlsinki Cup

Sis equips de la firma lleidatana dedicada al futbol formatiu LSA (Learning Soccer Academy) participen aquesta setmana a la Hèlsinki Cup,

un dels tornejos més importants del món. LSA hi participa amb dos alevins, dos infantils i dos cadets. L’expedició la lideren els tècnics Enric Barri, Josep Maria Espasa i Miguel Mateo.

tracking