SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida manté els preus

El club posarà en marxa el dia 29 la nova campanya d’abonats que premiarà la fidelitat dels que renovin el carnet || Aquests tindran inclosos els partits de Copa i d’un hipotètic ‘play-off’

La directiva Montse Balaguer va ser l’encarregada de presentar ahir la nova campanya d’abonats.

La directiva Montse Balaguer va ser l’encarregada de presentar ahir la nova campanya d’abonats.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va presentar ahir la campanya de captació d’abonats, que començarà el dia 29, en la qual una temporada més es mantenen els preus dels carnets (vegeu el desglossament de la dreta) i la novetat més destacada és que es premiarà la fidelitat dels socis que renovin el seu abonament, això sí, sempre que ho facin abans del 27 de setembre. Els avantatges que tindran els abonats que renovin el carnet de la passada temporada consistiran que l’abonament els inclourà els partits de la Copa del Rei i els d’un hipotètic play-off d’ascens que es disputin al Camp d’Esports.

Una altra de les novetats d’aquest any és que s’agilitzarà el procés de tramitació de carnets. És a dir, la renovació d’abonaments es portarà a terme a les taquilles de l’estadi, mentre que les noves altes de soci continuaran tramitant-se a la planta baixa de les dependències del club. L’horari, en tots dos casos, serà entre les 17.00 i les 20.30 hores, de dilluns a divendres.

El club aspira als 3.000 socis habituals com a mínim, però preocupa la poca assistència a l’estadi

Quant als carnets domiciliats, els abonats podran recollir el seu carnet a les taquilles de l’estadi a partir del 19 d’agost. Sobre els abonats que desitgin canviar aquesta temporada de zona d’ubicació, el club va informar que hauran de recollir prèviament el seu carnet a les taquilles i, en qualsevol moment, fer el canvi d’ubicació a l’àrea d’atenció al soci, situada a l’entrada de les oficines. En el cas que la intenció sigui canviar de seient, però a la mateixa zona de grada, els interessats podran fer-ho a l’àrea d’atenció al soci a partir de l’1 d’octubre, moment en què s’alliberaran la resta de seients disponibles.

Aquest any, el lema de la campanya s’ha centrat a destacar algunes de les motivacions que els aficionats tenen per l’escut i els colors del club. Són paraules com “rauxa", estima, coratge, identitat, compromís i perseverança” al costat del dibuix d’un futbolista preparat per xutar una pilota al Camp d’Esports, que aquest any celebra el seu centenari.

Montse Balaguer, coordinadora d’àrees, va dir durant la presentació que esperen com a mínim repetir els 3.000 socis en què es mou el club confiant en l’efecte Molo, però que els preocupa més la pobra assistència en els partits.

tracking