SEGRE

PATINATGE WORLD ROLLER GAMES

La selecció d'hoquei atropella Colòmbia (9-0) i passa a semifinals

Nerea Langa i Nil Llop, els dos ors ahir de l’equip espanyol.

Nerea Langa i Nil Llop, els dos ors ahir de l’equip espanyol.JOAN MONFORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una sortida en bloc de la selecció espanyola masculina d’hoquei sobre patins que va marcar sis gols en els primers sis minuts (6-0), amb quatre del capità Pau Bargalló que acabaria amb cinc, li va servir a l’equip d’Alejandro Domínguez per batre la feble selecció de Colòmbia (9-0). D’aquesta forma, el conjunt espanyol va aconseguir classificar-se per a semifinals als World Roller Games, que es disputen a Barcelona fins diumenge.

D’altra banda, la selecció espanyola de velocitat va donar dos noves medalles d’or a la Reial Federació Espanyola de Patinatge. Nerea Langa i Nil Llop es van proclamar campions del món als 500 metres esprint. Amb aquests dos ors, la delegació espanyola als WRG ja suma 17 medalles al Campionat del Món. Avui començaran les proves de circuit.

Els combinats espanyols de Roller Derby (carrera sobre patins tradicionals al voltant d’una pista ovalada en sentit contrari a les agulles del rellotge, on dos equips s’enfronten) van disputar ahir el segon i tercer partits de la fase de grups. L’equip masculí va vèncer Japó (32-95) i va caure contra EUA (60-41).

Per la seua part, el conjunt femení es va veure superat per Austràlia (73-58) i Estats Units (19-64).

tracking