SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Eder Díez ja és jugador del Lleida

El davanter basc és el quart reforç per a l’equip de Molo || Firma per una temporada amb opció a una altra més

Eder Díez, en un partit amb el Badajoz, ja és nou jugador del Lleida.

Eder Díez, en un partit amb el Badajoz, ja és nou jugador del Lleida.J.V. ARNELAS/HOY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va tancar ahir el fitxatge del davanter basc Eder Díez (Barakaldo, 15-7-1987), procedent del Badajoz, plasmant així l’acord que havien assolit ambdós parts en els últims dies. Eder, que demà complirà 32 anys, s’ha compromès per una temporada amb opció a una altra més i es converteix en el quart fitxatge per a l’equip que entrenarà Molo, després de les incorporacions d’Adrián León, Matje Simic i Enric Bernat.

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va definir Eder, en declaracions facilitades pel club, com “un autèntic nou de referència, molt fort físicament i amb una bona capacitat rematadora i, sobretot, anotadora”. Esteve va afegir que “arriba a Lleida un gran davanter que està cridat a marcar les diferències”.

El Lleida iniciarà demà la pretemporada amb les habituals revisions mèdiques a la plantilla

El davanter de Barakaldo va marcar 10 gols l’anterior temporada amb el Badajoz i

El davanter basc va signar la temporada passada 10 gols amb el Badajoz, que van contribuir que l’equip extremeny es classifiqués per jugar el play-off d’ascens a la Segona divisió A.

El futbolista compta amb una dilatada experiència. Va debutar a Segona B amb 20 anys amb el filial de l’Athletic B i, posteriorment, va jugar amb el Sestao River (2010), Celta B (2011) i Lemona (2011). La temporada 2012-13 es va incorporar al futbol portuguès, militant en diversos equips: Chaves, Juventude de Pedras Salgadas, Mafra, Pedras Rubras, SC da Covilha, Varzim i AD Fafe, tornant a la Lliga espanyola durant el mercat d’hivern de la temporada 2017-18, quan es va incorporar al Pontevedra, club amb el qual va anotar 5 gols en 12 partits, que li van valer per fitxar la passada Lliga pel Badajoz.

Fernando Cano i un davanter, els pròxims objectius

Amb la incorporació d’Eder Díez el Lleida ja té catorze fitxes de jugadors majors de 23 anys, dels setze que, com a màxim, li permet disposar la reglamentació. Un dels quatre fitxatges que ha fet, el lleidatà Enric Bernat, és jugador sub-23, per la qual cosa pot compaginar el primer equip amb el filial. Per a les dos places que li queden per cobrir, el Lleida s’ha centrat en la contractació d’un altre davanter i en el fitxatge de Fernando Cano, jugador que va estar cedit la temporada passada.

tracking