SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Primer entrenament del Lleida de Molo

El Camp d’Esports acull el primer entrenament del Lleida de Molo

Molo fa broma amb Marc Martínez en presència del director esportiu, Jordi Esteve.

Molo fa broma amb Marc Martínez en presència del director esportiu, Jordi Esteve.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dos dies de revisions mèdiques, la plantilla del Lleida Esportiu va fer ahir al Camp d’Esports la primera sessió d’entrenament de la pretemporada sota la direcció del nou entrenador, Manuel Jesús Casas Molo.

“Es tracta d’una temporada nova, tenim il·lusions noves i hi ha gent nova que ve a fer-ho el millor possible. I els que seguim de l’any passat, volem fer-ho molt millor que l’any anterior”, explicava un dels que continuen, Marc Trilles, que afegia que “tots tenim moltes ganes i molta il·lusió de fer un gran any”.

Un dels jugadors que van afirmar tenir més ganes d’afrontar la nova temporada va ser Marc Martínez, que el curs passat va patir un autèntic calvari amb les lesions.

“Sí, hi ha moltes ganes, sobretot a nivell personal, de començar una temporada nova. Vull oblidar l’anterior, que per a mi va ser molt dolenta. Arribem amb il·lusions noves, una plantilla nova, entrenador nou... Sí, en tenim moltes ganes i molta il·lusió.”

Pel que fa a Molo, amb el qual va ser company al Lleida, Marc Martínez va explicar que “va ser un líder, un jugador amb caràcter que en moments difícils estirava el carro i això ho tindrà com a entrenador. Els jugadors necessitem un líder perquè, si hi ha dubtes, ens els tregui del cap. Té caràcter i lideratge”, va explicar el centrecampista del Lleida.

La Federació expulsa el Reus i encara no ha decidit el substitut La Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha expulsat el CF Reus Deportiu de la Segona divisió B cinc setmanes abans de l’inici de la competició. Segons va dir l’RFEF en un comunicat, el motiu és que el club no ha dipositat l’aval necessari per sortir a competir, sense especificar la quantitat. El termini per presentar aquest aval finalitzava el dia 10, però l’Administrador Concursal que està gestionant el club, intervingut des del 22 de març, va demanar una ampliació del termini, que va acabar ahir. Com que tampoc va presentar avals, el descendeix a Tercera i el filial baixa Primera Catalana.La Federació Catalana, al seu torn, va explicar que no modificarà grups fins que l’RFEF determini qui ocupa la plaça del Reus.

Molo fa broma amb Marc Martínez en presència del director esportiu, Jordi Esteve.

Molo fa broma amb Marc Martínez en presència del director esportiu, Jordi Esteve.MAITE MONNÉ

tracking