SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí la Seu jugarà cinc partits de pretemporada

L’equip de l’Alt Urgell comença els dies 23 i 26 amb les revisions mèdiques

El Cadí la Seu disputarà una temporada històrica després d’assolir les semifinals de Lliga.

El Cadí la Seu disputarà una temporada històrica després d’assolir les semifinals de Lliga.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí disputarà cinc partits de pretemporada abans de debutar de forma oficial a la Lliga Femenina el 28 de setembre a la pista de l’Ensino de Lugo. L’equip de l’Alt Urgell es posarà en marxa els dies 23 i 26 amb les revisions i proves mèdiques a què se sotmetran les jugadores, que donaran pas a les sessions físiques al Palau d’Esports. Aquest serà l’escenari del primer duel, amb el Mann Filter de Saragossa, el diumenge 8 de setembre. Després, les lleidatanes disputaran un clàssic de l’estiu, ja que faran la visita habitual al Tolosa el dijous 12. El tercer enfrontament serà el primer oficial de la temporada, ja que el Cadí jugarà la Lliga Catalana el diumenge 15 al Palau amb el Girona, actual campió de la Lliga Femenina.

Una vegada disputat el primer derbi de la temporada, l’equip de Bernat Canut s’encararà per segona ocasió al Mann Filter, aquesta vegada a Saragossa dimecres 18. Per tancar la preparació, les lleidatanes jugaran el diumenge 22 a Mollerussa davant del València, un dels protagonistes del mercat d’estiu. La pretemporada donarà pas a l’estrena a la Lliga Femenina a la pista de l’Ensino, el dia 28, i el primer partit al Palau està previst per al 5 d’octubre davant l’Araski. No serà fins al 16 d’octubre quan les lleidatanes debutaran a l’EuroCup, amb la visita a la pista del Landes.

D’altra banda, el Cadí la Seu ha posat en marxa la campanya d’abonats per a la temporada 2019-20 amb tres modalitats. L’abonament principal, dirigit a socis majors de 30 anys, té un cost de 80 euros i dóna opció a una segona modalitat, la familiar, en la qual els familiars del soci titular i també majors de trenta anys pagaran 40 euros. Per la seua banda, el carnet jove, per a aficionats de setze a trenta anys, tindrà un cost de 30 euros. Per abonar-se a una temporada històrica per al Cadí la Seu, en la qual a més dels habituals tretze partits de la Lliga Femenina hi haurà, com a mínim, tres duels de competició europea corresponents a l’EuroCup, els aficionats han d’enviar les dades personals a la direcció de correu oficial secretaria@sedisbasquet.com o bé posar-se en contacte amb les oficines del club.

tracking