SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE LA REPÚBLICA TXECA

Màrquez torna al Mundial amb les "forces renovades"

L’objectiu a Brno serà la victòria, però “si és impossible, sobreviure i sumar”

Marc Màrquez durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi de la República Txeca.

Marc Màrquez durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi de la República Txeca.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez torna al Mundial “amb les forces renovades” per afrontar el GP de la República Txeca, on l’objectiu serà lluitar per la victòria o el podi, encara que “si és impossible, sobreviure i sumar”. El lleidatà va manifestar ahir que “la segona part de la temporada és el més important. Les vacances han anat bé per relaxar-nos i per preparar-me amb el meu germà. Ha arribat el moment de tornar amb forces renovades, vull seguir en la mateixa línia i intentarem començar a Brno de la manera adequada”, va afegir Màrquez a la roda de premsa prèvia al GP, en la qual es va fer un minut de silenci per Luca Semprini, responsable de premsa de Ducati, que va morir de forma sobtada.

El de Cervera va reconèixer que la primera part de la temporada ha estat interessant. “De vegades han guanyat unes marques i altres vegades d’altres, però sempre hi érem per poder lluitar per la victòria i aquest és l’objectiu que ens marquem”, va assenyalar. “Ja veurem quins pilots van millor aquest cap de setmana, però anirem a buscar el podi i a lluitar per la victòria. Si és impossible, a sobreviure i sumar punts”, va afegir l’heptacampió del món, que veu suficient el temps de vacances. “L’any passat se’m va fer molt curt perquè tot just tenia cinc o set dies”, va recordar. Màrquez no va aclarir quin xassís muntarà a Brno després de provar-ne dos a Sachsenring. “Tindrem el mateix enfocament. A Sachsenring, anàvem millor amb el nou, però vaig apostar per l’antic a la cursa i aquí tornarem a provar el nou per recollir informació i veurem si hi ha dubtes o clarament es desmarca com el millor”, va assenyalar el lleidatà.

Per la seua part, Valentino Rossi va negar que tingui pensat retirar-se. “No n’hi ha prou que algú llanci una notícia perquè aquesta sigui autèntica, però ha estat divertit escoltar tot el que s’ha dit. Són tot notícies infundades, inventades i jo continuaré competint també l’any vinent i això no ha estat mai en dubte i crec que ho sabien fins i tot els que ho han escrit. Però és millor que explicar l’autèntica situació, perquè interessa menys, així funcionen millor els clics”, va afegir el pilot italià a Brno.

tracking