SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Tres mesos de sanció a Messi

Per les crítiques a la Conmebol després de l’eliminació de la selecció argentina de la Copa Amèrica || Ha de pagar una multa de 50.000 dòlars i es perdrà quatre amistosos al setembre i l’octubre

De Jong, Neto, Griezmann i Wagué posen amb el trofeu del Joan Gamper, que es disputa aquesta tarda.

De Jong, Neto, Griezmann i Wagué posen amb el trofeu del Joan Gamper, que es disputa aquesta tarda.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de disciplina de la Conmebol ha imposat una suspensió de tres mesos al blaugrana Leo Messi, així com el pagament d’una multa de 50.000 dòlars, arran de l’expedient per les declaracions a la Copa Amèrica. La sanció no afecta els partits de la selecció argentina de classificació per al Mundial de Qatar, ja que aquests comencen el març del 2020, però el jugador del Barça es perdrà els amistosos que l’albiceleste té previstos contra Mèxic i Xile, al setembre, i amb Alemanya i Euskadi a l’octubre. La Conmebol va afegir que aquesta decisió està subjecta a recurs per part del jugador al comitè d’apel·lació de la màxima autoritat del futbol sud-americà.

Messi va dir després que la seua selecció fos eliminada de la Copa Amèrica que hi havia corrupció al torneig i que la campanya d’Argentina va ser deliberadament entorpida. “No ens van deixar estar a la final”, va afirmar el 6 de juliol Messi, que va explicar que la seua absència a la cerimònia de lliurament de premis a Argentina pel tercer lloc va ser una protesta contra la corrupció que, segons el seu parer, va escatxigar el torneig. “Crec que no hem de ser part d’aquesta corrupció. De la falta de respecte que se’ns va fer durant aquesta Copa. Marxem amb la sensació que estàvem per a més, que vam fer tant contra Brasil com en els dos millors partits”, va assenyalar després del duel que Argentina va guanyar per 2-1 a Xile i que li va donar el tercer lloc del torneig. Messi va ser expulsat abans del final del primer temps d’aquest xoc amb Medel. Arran de l’expulsió, la Conmebol va multar el blaugrana amb un partit i una multa de 1.500 dòlars.

El jugador tenia previst passar la revisió mèdica ahir i formarà part de l’expedició als EUA

Júnior, que aquest estiu es va proclamar amb Espanya campió d’Europa en categoria sub-21, havia acordat amb el FC Barcelona els termes d’un contracte negociat amb permís del Betis, va afegir l’esmentada font, i no disputarà l’amistós que els verd-i-blancs tenen previst avui al Marroc contra del Raja de Casablanca.

El defensa d’origen dominicà, de 22 anys, s’ha format des de categoria cadet en els escalafons inferiors del Betis, amb el primer equip dels quals va debutar l’hivern del 2018 i ha disputat 43 partits oficials, en els quals ha marcat cinc gols. El Barça ha trobat en el futbolista de Santo Domingo a un recanvi perfecte per a Jordi Alba. A més a més, Juan Miranda, del planter, podria fer el camí invers i anar-se’n al Real Betis.

tracking