SEGRE

El Barça viatja als Estats Units sense Messi, lesionat en l'entrenament

L’argentí es va retirar de l’entrenament d’aquest dilluns "per unes molèsties a la cama dreta"

El Barça viatja als Estats Units sense Messi, lesionat en l'entrenament

El Barça viatja als Estats Units sense Messi, lesionat en l'entrenamentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona viatja aquest dilluns als Estats Units per realitzar la segona gira de pretemporada, sense la seua gran estrella, l’argentí Lionel Messi, que aquest dilluns es va lesionar en el seu primer entrenament amb el conjunt blaugrana. Segons van informar els serveis mèdics del club català, Messi es va retirar de l’entrenament d’avui "per unes molèsties a la cama dreta", i les proves realitzades posteriorment al jugador van determinar que pateix "una lesió de primer grau al soli".

Després de guanyar a l’Arsenal (2-1) al Trofeu Joan Gamper, la plantilla del Barcelona va tornar aquest dilluns a la feina amb les novetats de Messi, Arturo Vidal i Philippe Coutinho, que es van reincorporar al grup després de la seua vacances, i de Júnior Firpo, l’últim fitxatge del conjunt blaugrana. Però a l’astre argentí finalment no va poder acabar la sessió per culpa d’aquests problemes al soli, i es quedarà recuperant-se a Barcelona de la lesió.

També van participar en l’entrenament els futbolistes del Barça B Iñaki Peña, Riqui Puig, Carles Pérez i Abel Ruiz. Tots ells formaran part de l’expedició als Estats Units, on l’equip disputarà dos partits davant del Nàpols italià: el 8 i el 10 d’agost, en el Hard Rock Stadium de Miami i al Michigan Stadium, respectivament.

Els 26 convocats pel tècnic, Ernesto Valverde, per a la gira nord-americana són: Ter Stegen, Neto, Iñaki Peña, Semedo, Lenglet, Wagué, Umtiti, Jordi Alba, Todibo, Júnior, Piqué, Arturo Vidal, Rakitic, De Jong, Sergi Roberto, Riqui Puig, Sergio Busquets, Arthur, Rafinha, Aleñá, Coutinho, Luis Suárez, Dembélé, Griezmann, Carles Pérez i Abel Ruiz.

tracking