SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

El Mollerussa es llueix

Empata sense gols davant de l’Andorra, de Segona B, dominant algunes fases del partit amb un gran joc || L’Atlètic Segre homenatja el seu exjugador Fede Bessone, ara al club tricolor

Un jugador del Mollerussa, ahir amb l’equipament suplent, mira de desplaçar una pilota, pressionat per un altre de l’Andorra.

Un jugador del Mollerussa, ahir amb l’equipament suplent, mira de desplaçar una pilota, pressionat per un altre de l’Andorra.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots els somnis tenen un punt de partida i està clar que el del Mollerussa, de moment, pinta bé. Malgrat la prematuritat de les dates i la incipient posada en marxa dels conjunts, als del Pla se’ls veu amb un punt de forma més alt, tal com de fet va reconèixer Josep Maria Turull al final del partit. Ahir, a més, la prova era contra un equip que es prepara per competir a Segona B aquesta temporada, és a dir, dos categories per sobre. Tanmateix, el conjunt tricolor no va donar mostres d’aquesta realitat i, és més, el Mollerussa va dominar en diverses fases del partit el que va ser un rival la temporada passada.

L’Atlètic Segre, amfitrió de la contesa, va aprofitar la visita dels del Principat per homenatjar el seu lateral dret Fede Bessone, que va jugar al club de Cappont cinc temporades. Bessone va partir com a titular però Gabri el va substituir abans de la mitja hora de joc, atès que ja havia jugat el dia abans en el partit de Copa Catalunya.

El matx, malgrat el seu desenllaç insípid, va ser atractiu, disputat i va poder-se decantar per a qualsevol dels equips, que van aprofitar el xoc per provar aspectes del joc i acumular càrrega de minuts en els seus futbolistes, com és habitual en aquest tipus de duels.

A la primera part, els dos conjunts van portar a col·lació un joc ràpid i de toc, que va dur el Mollerussa a dominar els primers compassos, liderats pel timoner Artur Gòdia. De fet, Solde va estar a punt d’inaugurar el marcador en una jugada personal que va acabar amb la pilota al pal.

A poc a poc, l’Andorra va anar guanyant terreny i aproximant-se als dominis de Joan Marc, segur en tot moment. El seu perill més gran, no obstant, va arribar amb dos xuts massa alts i amb una falta directa de Betriu que va atrapar el porter lleidatà.

La mateixa tònica va seguir després del descans del matx i el carrusel de canvis de jugadors, malgrat que les ocasions aquesta vegada es van decantar encara més a favor dels de Josep Maria Turull, en part gràcies a l’entrada d’Álvaro i de Delgado, que van ser dels homes que van crear més perill per part d’un equip que ahir es va lluir contra tot un Segona B.

Un jugador del Mollerussa, ahir amb l’equipament suplent, mira de desplaçar una pilota, pressionat per un altre de l’Andorra.

Un jugador del Mollerussa, ahir amb l’equipament suplent, mira de desplaçar una pilota, pressionat per un altre de l’Andorra.MAITE MONNÉ

tracking