SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D?ÀUSTRIA

“Jorge no marxarà”

Marc Màrquez no creu que Lorenzo deixi Honda i torni a Ducati amb el Pramac Racing || “Altrament no compliria el seu somni”, va manifestar el lleidatà

Marc Màrquez, a la roda de premsa prèvia al Gran Premi d’Àustria, que mai ha guanyat.

Marc Màrquez, a la roda de premsa prèvia al Gran Premi d’Àustria, que mai ha guanyat.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va assenyalar ahir que el seu company Jorge Lorenzo té un any més de contracte i va assegurar que l’ambició del balear és guanyar amb Honda i que si decideix marxar al Pramac Racing no complirà el seu somni. “Jorge té un any més de contracte. És un gran pilot, un gran campió i ha de tornar i mostrar el seu potencial sobre l’Honda. Aquesta és la seua ambició i crec que és el que provarà d’aconseguir, altrament no compliria el seu somni. Quan arribes a un projecte d’HRC és perquè vols guanyar curses i campionats”, va assegurar el lleidatà abans del Gran Premi d’Àustria.

Sobre la prova de diumenge va deixar clar que li agrada molt el Red Bull Ring, malgrat que no hagi guanyat mai a Àustria. “Provarem d’estar preparats per lluitar per la victòria. Crec que aquest any no seran només les Ducati les que poden anar fort sinó que estaran les Yamaha i d’altres”, va advertir. “Les estadístiques són importants, però no el que més. Per a mi el que importa és el campionat, però si gaudeixes de bones estadístiques és que estàs en la dinàmica bona i és que vas millorant. Veure el teu nom entre aquestes llegendes és una cosa increïble, però no vull pensar en això, he de continuar amb la mateixa mentalitat i ambició, i disfrutar a la pista”, va subratllar el de Cervera després que a Brno assolís les 76 victòries de Hailwood. Finalment, el líder del Mundial de MotoGP es va referir al test de dilluns al circuit txec. “Tot va funcionar molt bé i hi va haver molt grip al final i això va poder generar confusió. Provem coses importants al matí i va ser un bon test”, va sentenciar. Per la seua part, Valentino Rossi va considerar una sorpresa que s’estigui escoltant la possibilitat que Lorenzo deixi Honda per anar-se’n al Pramac Racing, equip satèl·lit de Ducati. “És una sorpresa escoltar aquestes notícies sobre Ducati, però si ens fixem en els resultats de Jorge té sentit perquè ha tingut molts problemes amb l’Honda. No sé si és veritat, és en una Honda de fàbrica i pot pilotar-la, encara que potser ha de modificar alguns elements”, va dir l’italià.

Il Dottore tampoc oblida que el seu excompany va tenir mala sort amb la lesió a setmanes de començar la pretemporada, crucial per a ell perquè hauria tingut “sis dies per pilotar sense pressió”.

Àlex també seria un objectiu de l’equip Pramac Racing a Moto2Marc Màrquez també es va referir a la rumorologia que apunta al fitxatge del seu germà Àlex pel Pramac Racing en la categoria de Moto2, amb opcions de pujar a MotoGP. “Un altre rumor. És un altre rumor. Està clar que el meu germà on més ha de parlar i demostrar, i sempre l’hi dic, és a la pista. Quan allà demostres el que està demostrant ara, lògicament els equips vénen. Ho vaig dir ja l’any passat quan em preguntàveu per què no pujava el meu germà. Quan hi ha resultats vénen els equips i s’interessen per tu, però ara està provant d’aconseguir el seu títol de Moto2 i lògicament la conseqüència és que hi hagi equips de MotoGP que s’hi interessin, però ja veurem. Ara per ara estan treballant ell i Emilio per buscar el millor futur”, va manifestar el lleidatà. Àlex Màrquez va augmentar a 33 punts la seua diferència amb el segon classificat a la general, el suís Thomas Luthi.

tracking