FUTBOL FASE PRÈVIA LLIGA EUROPA

L’Espanyol encarrila la classificació amb una golejada a Lucerna

L’Espanyol encarrila la classificació amb una golejada a LucernaEFE

L’Espanyol va firmar una victòria clara contra el Lucerna suís (0-3), en l’anada de la tercera ronda prèvia de la Lliga Europa, en un partit que va dominar des de l’inici i que va sentenciar amb gols de Ferreyra, Dídac Vilà i el Monito Vargas, aquest últim sobre la botzina.

L’Espanyol va començar enviant a Suïssa, controlant la pilota i arribant amb certa facilitat a l’àrea contrària, encara que sense contundència. Per la seua part, el primer avís de l’amfitrió va arribar al quart d’hora, amb un xut de Ndenge. Diego López estava ben posicionat i va evitar el gol.

La insistència blanc-i-blava va tenir premi. L’Espanyol es va avançar en el minut 27 gràcies a una passada de Melendo a Ferreyra, que va rematar de cap amb seguretat. L’equip de David Gallego controlava el matx i no va deixar escapar l’ocasió d’encarrilar el pas amb dos gols més a la segona meitat.