FUTBOL FEMENÍ

Derrota honrosa del Pardinyes contra l’Espanyol

L’equip lleidatà, encara en formació, tenia baixes || S’entrenaran amb una universitat americana

Rebeca Peinado intenta refusar una pilota aèria davant d’una rival de l’Espanyol.CARLES MIRANDA

L’equip femení del Pardinyes, que dimarts passat va arrancar la pretemporada amb una plantilla totalment renovada i de la qual encara falten diverses integrants, es va estrenar ahir amb una derrota honrosa davamt de tot un Espanyol, que va afrontar el duel amb el seu primer equip, que milita a la Primera Pro, dos categories per sobre de les lleidatanes.

Pendents encara d’un parell de reforços, que podrien tancar-se la propera setmana, i de l’arribada d’Elian Graus i Alexandra Taberner, que disputen la lliga islandesa, Robert Melé va presentar un equip amb moltes novetats i amb fins a cinc jugadores del filial.

Tot i així, va mantenir el tipus, especialment en defensa. La falta de jugadores de referència, sobretot en atac, va fer que amb prou feines tingués ocasions de gol.

El RCD Espanyol, que la setmana passada va acabar l’stage de pretemporada en terres araneses, només va necessitar 13 minuts per obrir el marcador. Inés va ser l’encarregada de marcar gràcies a una centrada de Yiyi per la banda dreta. Quinze minuts després, la capitana, Paloma, va anotar el segon, i abans d’arribar-se al descans del matx Brenda transformava un penal comès sobre ella mateixa.

En aquesta segona part, i sota una temperatura d’uns 28 graus, Elba feia pujar el quart gol i, poc després, en el minut 72, Torrodà va ser l’encarregada d’establir el 0-5 definitiu, un marcador honrós d’acord amb la diferència de categoria i de la falta d’efectius que tenia el Pardinyes.

El quadre lleidatà farà dimecres vinent un entrenament al seu camp amb l’equip femení de la universitat nord-americana de Regis, de Denver, que aquests dies es troba de stage per Catalunya.