SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida s’enfronta avui a un rival de la Lliga, l’Andorra

El despreniment al Principat obliga a modificar lleument el pla de viatge

Molo no podrà comptar avui amb Adrián León, Joan Oriol i Dalmau, a més del juvenil Jordi Bernat.

Molo no podrà comptar avui amb Adrián León, Joan Oriol i Dalmau, a més del juvenil Jordi Bernat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu afronta avui a les 19.00 a Andorra la segona ronda de la Copa Catalunya. Després d’eliminar al Cerdanyola diumenge passat (1-3), els de Molo visiten al conjunt tricolor a la recerca del pas als quarts de final. El club ha previst el contratemps del despreniment que hi va haver ahir a l’entrada al Principat (vegeu les pàgines 3, 4 i 5) i l’Andorra facilitarà unes furgonetes que traslladaran el Lleida a Encamp una vegada arribin a la frontera.

Aquesta serà la primera vegada durant la pretemporada que el Lleida s’enfronta al que serà un dels seus rivals al grup 3 de Segona B. “Hi ha molta gent a qui no li agrada jugar contra rivals de la Lliga, però per a mi és indiferent. Ara mateix els equips s’estan construint i segurament són molt diferents del que puguin mostrar a l’octubre o el novembre”, va assenyalar.

L’Andorra facilitarà unes furgonetes per traslladar els jugadors a Encamp una vegada passada la frontera

Serà la primera vegada que els lleidatans s’enfrontin al club del Principat des que és propietat de Gerard Piqué.

Sobre el projecte andorrà, el tècnic va dir que “cal veure el que ha fet, però segurament serà un equip a tenir en compte”. Per a Molo, el partit d’avui és “una prova més per a la preparació de la Lliga”, encara que va voler remarcar el respecte envers la competició i que “sempre que es pugui passar ho intentarem”. En aquest sentit, el tècnic va assenyalar que el duel “servirà per continuar creixent. Al jugador per demostrar que ha d’estar a l’onze la primera jornada i a l’entrenador per veure les modificacions que està fent i els conceptes en què està intentant insistir”.

Després de dir aquesta setmana que encara veia l’equip lluny del que volia, a dos setmanes exactes de la primera jornada, el d’Almeria va dir ahir que “tots els dies veig progrés” i va valorar positivament la incorporació de Liberto i Del Amo. “Són dos jugadors que seran molt importants per a nosaltres, que ens han d’ajudar molt”, va manifestar l’entrenador.

tracking