SEGRE

DEPORTES

L’Espanyol, amb la il·lusió del repte europeu i la Lliga

Plantilla renovada a les ordres de David Gallego, tècnic amb l’ADN periquito

L’Espanyol segueix avançant eliminatòries a l’Europa League amb l’objectiu de classificar-se per a la lligueta.

L’Espanyol segueix avançant eliminatòries a l’Europa League amb l’objectiu de classificar-se per a la lligueta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espanyol afronta la temporada amb una plantilla parcialment renovada i amb un nou tècnic, David Gallego, amb l’objectiu de brillar en el retorn a l’Europa League al cap de dotze anys, una competició que il·lusiona els aficionats. La campanya passada va acabar com una festa. La victòria contra la Reial Societat permetia als blanc-i-blaus disputar una competició continental. L’emoció va ser total. Malgrat tot, l’alegria va durar pocs dies al conèixer-se que l’aleshores tècnic de l’equip, Rubi, fitxava pel Betis, que dimecres passat també obtenia els serveis del seu golejador, Borja Iglesias, que es va convertir en la venda més cara del club (28 milions d’euros).

L’Espanyol ha solucionat la incertesa de la banqueta apostant per l’ADN periquito. David Gallego, entrenador del filial, prenia les regnes de la banqueta de l’RCDE Stadium amb el seu grup de treball.

Bernardo, Iturraspe, Vargas, Andrés Prieto i Calero arriben a un equip que perd Borja Iglesias

La plantilla, a la qual ja coneixia a l’haver dirigit el bloc després del cessament de Quique Sánchez Flores, el va acollir bé. El club, fins ara, ha firmat cinc futbolistes: Bernardo (cedit pel Girona), Iturraspe (Athletic), Matías Vargas (Vélez), Andrés Prieto (Leganés) i Calero (Valladolid), a l’espera que arribi un recanvi per a Borja Iglesias.

Pel que fa a l’estil, l’Espanyol presenta moltes semblances amb la versió liderada per Rubi. Gallego utilitza un esquema 4-4-2, però la seua pissarra persegueix un futbol ofensiu i protagonista.

tracking