SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Còrdova també licita pel pitxitxi Pedro Martín

El club andalús estudia pagar la clàusula i el Lleida insisteix que no negociarà

Jugadors i tècnics del Lleida Esportiu van posar ahir sobre la gespa del Camp d’Esports.

Jugadors i tècnics del Lleida Esportiu van posar ahir sobre la gespa del Camp d’Esports.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mentre el Lleida continua rastrejant el mercat per incorporar un davanter, un mig centre o un defensa central, la porta de sortida del club blau tampoc està tancada. El Còrdova és l’últim equip que s’ha afegit a la llista de pretendents del

pitxitxi del Lleida, Pedro Martín, que va firmar setze gols la passada Lliga. El club andalús està disposat a pagar el preu de la clàusula de rescissió, 150.000 euros, encara que estudia plantejar al Lleida fer-ho en dos terminis.

El Lleida ja té decidit que Albert Dalmau, Noel i Álex Felip deixaran el club la setmana que ve

Des del club, la postura és l’habitual en aquests casos: no hi ha res a negociar. Fonts de l’entitat asseguraven que hi ha hagut interès de diversos equips per conèixer la situació de Pedro Martín i que a tots ells se’ls ha remès al pagament d’aquesta quantitat.

Les mateixes fonts asseguren que no tenen cap proposta en ferm sobre la taula, ni del Còrdova ni de ningú, encara que es mantenen ferms que qui vulgui Pedro o un altre jugador, només ha de dipositar els diners de la clàusula.

El Còrdova ja va fitxar fa unes setmanes un altre dels golejadors del Lleida de la temporada passada, Juanto Ortuño, que en principi no sembla que hagi de tornar a fer dupla amb el malagueny. El Nàstic, un altre dels clubs que es van interessar per Pedro Martín, ja va descartar en el seu dia pagar els 150.000 de la clàusula de rescissió. La setmana que ve el club farà efectives almenys tres baixes. El Lleida ja ha decidit que Albert Dalmau, Noel Carbonell i Álex Felip abandonaran el club en els propers dies. Dos d’ells deixaran la seua plaça als dos últims fitxatges, José Ruiz i Abel Molinero, mentre que el tercer ho farà per deixar lloc al jugador amb qui el Lleida tancarà la plantilla en els propers dies. Als tres citats ja els va assenyalar la porta de sortida Molo.

tracking