FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega es reserva però supera l’Ivars

Amb juvenils de cara al partit d’avui de la Copa Lleida

Els equips d’Ivars i Tàrrega posen abans de l’inici del partit de pretemporada.

Els equips d’Ivars i Tàrrega posen abans de l’inici del partit de pretemporada.FRANCESC GASULL

El Tàrrega es va imposar ahir a l’Ivars (1-3) en un xoc amistós en què els blaugranes es van reservar de cara al partit d’avui (19.00) de la Copa Lleida al camp del Mollerussa. En aquest sentit, el Tàrrega es va presentar amb un gran nombre de futbolistes de l’equip juvenil, reforçat amb tres jugadors del primer equip perquè guanyessin minuts.

Els visitants van ser superiors durant la primera meitat, amb moltes ocasions de gol, com les de Serrano i Álex en els primers compassos. Al minut 31, el Tàrrega va marcar el 0-1 gràcies a un penal que va transformar Álex.

A la segona meitat, va ampliar avantatge el conjunt targarí amb el 0-2 de Miret, i Kevin va sentenciar el partit quan faltaven 20 minuts per al final, sense que l’Ivars pogués respondre a la qualitat dels blaugranes. Tanmateix, poc després els locals van marcar la seua única diana, després que Aldomà transformés un llançament de falta en l’1-3, resultat que va ser finalment definitiu.