FUTBOL COPA LLEIDA AMATEUR

L’EFAC, a semifinals

Derrota de nou el Balaguer amb gols d’Òscar Imaz i ‘Pato’ Álvarez || Els d’Ismael Mariani s’enfrontaran al guanyador del Lleida B-Artesa de Segre

Jugadors de l’EFAC i del Balaguer disputen una pilota aèria, en una acció del partit d’ahir.MARIONA KISKERI

L’EFAC es va convertir ahir en el primer semifinalista de la Copa Lleida Amateur. L’equip d’Almacelles va tornar a superar el Balaguer (2-0), amb la qual cosa va tancar una eliminatòria que havia quedat molt encarrilada a favor seu després del 0-3 aconseguit al municipal de la capital de la Noguera. L’equip d’Ismael Mariani s’enfrontarà a semifinals amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Lleida B i l’Artesa de Lleida (19.00), que està igualada després de l’1-1 de l’anada. Els altres dos partits d’avui són el Mollerussa-Tàrrega (19.00) amb avantatge de 2-0 per al Tàrrega i el Borges-Alcarràs (20.00), equilibrat després del 0-0 de l’anada.

EFAC i Balaguer van oferir un bon partit, més equilibrat que el de l’anada, amb un Balaguer bastant millorat respecte a aquest duel. Els d’Almacelles van intentar portar la iniciativa i els primers minuts van tenir algunes arribades amb perill. El Balaguer va disposar d’una de molt clara al minut 12, però la rematada de Darias la va aturar Jordi Chiné. La millor ocasió local va arribar al minut 35, quan un atac aparentment sense perill va acabar amb un rebuig de la defensa visitant que es va estavellar al pal. Amb el 0-0 inicial es va arribar al descans. A la segona part va baixar el ritme amb els canvis, però van arribar els gols que acabarien donant el triomf a l’EFAC. L’1-0 va ser un autèntic golàs d’Òscar Imaz, amb una rematada llunyana davant de la qual el porter visitant no va poder fer res. El Balaguer va buscar l’empat sense fortuna, la que també li va faltar a l’últim minut, quan una rematada de Pato Álvarez es va transformar en el 2-0 (89’) per la indecisió del defensa i el porter.