SEGRE

DEPORTES

Nova oferta per Neymar

La premsa francesa diu que el Barça té previst presentar una nova proposta al PSG aquesta setmana || El club segueix demanant 100 milions i futbolistes

Neymar continua sent el culebró de l’estiu respecte al mercat de fitxatges a Europa.

Neymar continua sent el culebró de l’estiu respecte al mercat de fitxatges a Europa.EFE/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça, tocat després de la primera entrepussada a la Lliga, no ha renunciat a Neymar i té previst presentar durant aquesta setmana una altra oferta al PSG, malgrat la distància en les posicions amb el club francès, segons Le Parisien. El diari afirma que el club blaugrana farà una nova proposta, encara que reconeix que resulta difícil entreveure quin pot ser el contingut després d’haver cedit Coutinho, peça clau per a un eventual fitxatge.

El PSG havia acceptat la idea dels blaugranes de vendre el davanter en una operació que inclogués algun jugador del Barça. Però exigia que s’abonessin almenys 100 milions d’euros i que fossin dos els futbolistes d’una llista restringida al capdavant de la qual hi havia Coutinho i Dembélé. El problema és que el francès no està per la feina d’acabar al PSG. Per això, Le Parisien especula que l’interès del Barça podria ser un farol per transmetre l’efecte que s’esforcen per aconseguir-lo i satisfer Messi, que ha pressionat perquè Neymar torni al Barça.

El seu entorn ha anat repetint aquest missatge des del maig, una cosa que topa amb el discurs del PSG, que en els últims dies prova d’instal·lar la idea que Neymar continua formant part de la seua plantilla, que té contracte per a tres temporades i que s’hi quedarà si no hi ha una oferta. Respecte a l’opció que Neymar acabi al Madrid, tant Le Parisien com L’Équipe van assenyalar a la edició d’ahir que no han acabat els contactes amb el representant del brasiler, Pini Zahavi.

tracking