FUTBOL PRETEMPORADA

Bon test per al Tàrrega

L’equip blaugrana supera el Guissona i continua invicte en la preparació per a la Lliga || Alberto, amb dos gols, i Omar van sentenciar per als de Berrocal

Jugadors del Guissona i del Tàrrega van posar junts abans del partit.

Jugadors del Guissona i del Tàrrega van posar junts abans del partit.F.G.

La UE Tàrrega es manté invicte aquesta pretemporada i va afegir ahir un bon test en la preparació per a aquesta pròxima temporada a Primera Catalana. L’equip blaugrana es va imposar per 0-3 a un bon Guissona, de Segona Catalana, que va plantar cara als d’Edu Berrocal i que va disposar de diverses ocasions per marcar.

Berrocal volia un test de nivell per al seu equip i el va aconseguir. La primera part va ser molt igualada i el Tàrrega va haver d’anar a totes per doblegart els de la Segarra. Florica va tenir una gran oportunitat per al Guissona en el minut 2 de partit, però la rematada va sortir per sobre de la porteria blaugrana. Poc després, en el minut 23, Alberto va firmar el 0-1 amb una bona rematada.

El Guissona hauria pogut empatar en el minut 35, però el porter del Tàrrega va aturar la rematada de Florica. A cinc minuts per al descans, Enríquez podria haver ampliat l’avantatge blaugrana, però el seu xut va sortir fora. Amb 0-1 es va arribar al descans.

A la segona meitat es va mantenir la tònica, amb un Tàrrega que portava la iniciativa i un Guissona que obligava el rival a mantenir la concentració i que va tenir de nou alguna ocasió clara per marcar. En el minut 70 va arribar el 0-2 per al Tàrrega, de nou gràcies a una rematada d’Alberto i, a falta de cinc minuts per al final, en el 85, Omar va firmar el 0-3.

Amb aquest amistós, el Tàrrega ha disputat cinc partits en pretemporada. Al Ciutat de Tàrrega es va endur el trofeu al guanyar l’Andorra, de Segona B, per penals, i a la Copa Lleida va eliminar el Mollerussa amb un empat i una victòria. A més del triomf a Guissona també n’ha sumat un altre a Ivars d’Urgell. Aquest cap de setmana s’enfrontarà al Borges a la Copa Lleida.