SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

L’històric Pardinyes, a escena

Primera sessió de pretemporada al Barris Nord per al conjunt lleidatà, que debuta aquest curs a la LEB Plata || Gerard Encuentra comptarà amb Xavier Mendiburu com a ajudant a la banqueta

Els jugadors del Pardinyes van estrenar ahir les equipacions d’entrenament en la primera sessió al Barris Nord.

Els jugadors del Pardinyes van estrenar ahir les equipacions d’entrenament en la primera sessió al Barris Nord.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va iniciar ahir la temporada del seu debut a la LEB Plata amb la primera sessió d’entrenaments al Barris Nord, on el tècnic Gerard Encuentra va poder comptar amb 7 jugadors de la plantilla (Marc Rubín de Celis, Gerard Rodríguez, Adrià Duch, Rubén Fernández, Carlos Gasque, Pol Domingo i Lamine Dieng). Durant els propers dies s’incorporaran el nord-americà Wendell Davis, amb permís fins al dia 31, i Raúl Lobaco, que s’està entrenant durant aquestes setmanes amb el Saragossa de la Lliga ACB, ja que arriba en qualitat de cedit.

Encuentra comptarà aquesta temporada amb Xavier Mendiburu, ex del Força Lleida, com un dels seus ajudants a la banqueta al costat de David Moya i Oriol Castillón. El preparador físic de l’equip serà Marc Font, mentre que Gabriele Piscardi exercirà com a delegat. “Tenim una plantilla per adaptar, crear sinergies entre ells i afrontar el repte d’una temporada complicada, en la qual partim amb les limitacions lògiques d’un dels nous en aquesta categoria. El treball ha de ser el nostre senyal d’identitat i ens hi posarem des del primer moment, conscients que som com l’Eibar a la LEB Plata”, va assenyalar Encuentra, satisfet de la confecció de la plantilla i davant del repte que els jugadors es coneguin després d’anys amb el mateix bloc. “És veritat que, encara que ens anàvem renovant a la Lliga EBA, els jugadors es coneixen. Ara estem davant del repte de fer un equip competitiu davant de rivals molt forts a nivell econòmic. Ells poden permetre’s tenir dos nord-americans, nosaltres no. Això defineix la diferència que hi ha a la LEB Plata i hem d’estar preparats”, va afegir el tècnic.

Set jugadors del primer equip van estar en el primer entrenament, a l’espera d’incorporacions

El Pardinyes començarà la seua sèrie d’amistosos molt aviat, tot just sense entrenaments, i dissabte s’enfrontarà al Reus Ploms en el primer test de pretemporada. “Creiem que competir és la millor manera que hi ha perquè els jugadors es coneguin, així que hem programat un bon nombre d’amistosos”, va dir Encuentra.

A banda dels partits de pretemporada, l’equip lleidatà s’estrenarà a la Lliga Catalana LEB, la primera competició oficial del curs, enfrontant-se al filial del Barça i al Prat, vinculat al Joventut, que també seran rivals a la LEB Plata. El primer partit a la categoria està previst per al 21 de setembre, quan rebrà al Barris Nord el Barça B. El primer desplaçament del Pardinyes serà en terres manxegues, ja que en la segona jornada s’enfrontarà al Villarrobledo, que va estar molt a prop d’aconseguir l’ascens a la LEB Or. Un inici molt complicat en la que serà una històrica temporada per a tot el club.

tracking