SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“El projecte és atractiu i la idea és l’ascens”

El lateral José Ruiz, optimista en la presentació com a futbolista del Lleida

José Ruiz, abans de saltar a la gespa del Camp d’Esports ahir durant la presentació oficial.

José Ruiz, abans de saltar a la gespa del Camp d’Esports ahir durant la presentació oficial.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“El projecte és atractiu, s’està fent bona plantilla i la idea del club és intentar ficar-se en play-off i l’ascens.” D’aquesta manera sintetitzava José Ruiz del Amo (26-03-1990, Picassent) els al·licients que el van portar a fitxar pel Lleida. El lateral dret, de 29 anys, va dir durant la presentació ahir com a nou futbolista blau que en la gènesi del fitxatge hi va haver una trucada de Molo, amb el qual s’ha enfrontat en diverses ocasions.

Ruiz, que la temporada passada va jugar al Múrcia, va dir que la seua primera missió “és defensar”. “I quan pugui, sumar-me a l’atac”, va comentar. Així mateix, va explicar que arriba per sumar. “Aportaré sacrifici i el meu granet de sorra per fer un bon any i deixar el Lleida on li correspon”, va afirmar. En aquest sentit, va admetre que la meta del club és pujar a Segona divisió però, alhora, va ser prudent: “Cal anar partit a partit i no fixar objectius a llarg termini.”

José Ruiz assegura que l’equip arriba “bastant bé” per al partit davant del València Mestalla

D’altra banda, el primer partit de Lliga del Lleida, previst per a diumenge al camp del València Mestalla, finalment començarà les 18.30, i no a les 19.00 com s’havia programat en principi. José Ruiz va deixar clar que, per ser la primera jornada, arriben “bastant bé” i que, com amb l’Espanyol B, “el Mestalla és un filial al qual agrada tenir la pilota i és molt dinàmic”. “No s’han de cometre errors i la que tinguem, aprofitar-la”, va dir.

tracking