HOQUEI LLIGA CATALANA

El nou Lleida Llista goleja

L’equip s’estrena amb una còmoda victòria sobre el Palafrugell, acabat d’ascendir a l’OK Lliga, que es va presentar sense rotacions || Van debutar els del planter Sergi Duch i Sergi Folguera

Àlex Joseph, un dels nous fitxatges del Llista, supera Pol Vives en una acció del partit d’ahir.MAITE MONNÉ

Amb tan sols quatre entrenaments, després de començar la pretemporada dilluns passat, el Lleida Llista es va estrenar ahir a la Lliga Catalana amb una plàcida golejada sobre el Palafrugell (8-3). L’equip gironí, acabat d’ascendir a l’OK Lliga, va afrontar el matx amb només quatre jugadors de pista i dos porters, és a dir, sense rotacions, la qual cosa, unida a l’elevada temperatura que hi havia a l’Onze de Setembre, els va passar factura a la segona part.

Els aficionats lleidatans van poder veure en acció quatre dels cinc fitxatges de l’equip, Oriol Vives, Àlex Joseph, Marc Palazón i el francès Nathan Gefflot, i tots ells van marcar. El cinquè reforç, l’argentí Mauro Giuliani, no arribarà a Lleida fins a la primera setmana de setembre. També van debutar amb el primer equip del Llista els del planter Sergi Duch i Sergi Folguera, aquest també autor d’un gol, en un partit en el qual el màxim golejador va ser Andreu Tomàs, que va firmar tres dels vuit gols de l’equip.

El Llista va acusar la lògica falta de preparació i de compenetració, en un equip en el qual només es mantenen quatre jugadors de la passada temporada, els porters Lluís Tomàs i Gerard Folguera, a banda de Joan Cañellas i Andreu Tomàs.

A l’equip lleidatà li va costar trobar porta a la primera meitat, davant d’un Palafrugell que, mentre li van aguantar les forces, va plantar cara. A la segona part va acusar l’esforç i el Llista va firmar una còmoda golejada, encara que també va encaixar dos gols que, en plena temporada, probablement no haurien rebut.

Va obrir el marcador als cinc minuts tota una assegurança de gol com és Andreu Tomàs (1-0). El Lleida Llista portava el pes del duel, però li faltava precisió davant d’un Palafrugell que va empatar en el minut 21 a través d’una falta directa. Marc Palazón va posar el 2-1 en el minut 24.

A la segona part, el Llista va ser més efectiu, va crear moltes ocasions i van començar a arribar els gols. Van marcar Sergi Folguera, Àlex Joseph, Andreu Tomàs (2), Oriol Vives i Nathan Gefflot, per segellar un 8-3 que li permet debutar amb victòria.

“Estic content amb el treball i l’actitud de l’equip”El tècnic del Lleida Llista, Albert Folguera, es va mostrar satisfet després del primer partit, tenint en compte que l’equip porta només una setmana entrenant-se. “Portem tot just quatre entrenaments i arriba el partit. Els primers sempre costen, però estic content. A la primera part ens ha costat i a la segona meitat hem estat més alliberats. Estic content amb el treball i l’actitud de l’equip”, va valorar el tècnic.