SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Màrquez rubrica en MotoGP la seua quarta 'pole' consecutiva de l'any

L’italià Andrea Dovizioso, segon del Mundial amb 172 punts, partirà setè

Marc MÀrquez rubrica en MotoGP la seua quarta 'pole' consecutiva de l'any

Marc MÀrquez rubrica en MotoGP la seua quarta 'pole' consecutiva de l'anyEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot Marc Màrquez (Repsol Honda) ha aconseguit aquest dissabte la 'pole position’en la categoria de MotoGP del Gran Premi de la Gran Bretanya, dotzena cita del Campionat del Món de motociclisme, rubricant a més la seua quarta posició d’honor consecutiva aquest any.

D’aquesta manera, Màrquez va realitzar la seua millor volta al circuit de Silverstone en 1:58.168, amb el ja rellotge a zero i sent escortat en la primera línia de la graella per l’italià Valentino Rossi (Monster Energy Yamaha) i per l’australià Jack Miller (Pramac Racing).

Els tres van deixar amb la mel als llavis al francès Fabio Quartararo (Petronas Yamaha SRT), que havia dominat durant les tres sessions d’entrenaments lliures que s’havien disputat entre divendres passat i aquest mateix dissabte a primera hora.

L’italià Andrea Dovizioso (Ducati Team), segon del Mundial amb 172 punts, partirà setè i haurà de remuntar en la cursa dominical per caçar un Márquez que continua liderant, i amb bastanta solvència, la taula general del campionat (230 punts).

El pilot de Cervera fins i tot va ampliar el seu rècord de 'poles' històriques en l’anomenada categoria reina, en deixar ara el seu registre en 60 i després d’haver superat el passat 10 d’agost l’australià Mick Doohan en l’esmentada estadística.

De la resta d’espanyols, Álex Rins (Team SUZUKI ECSTAR) va anar cinquè amb 1:58.670; Maverick Viñales (Monster Energy Yamaha) i va acabar sisè amb 1:58.762. Abans havien estat crivellats, en la Q1, Aleix Espargaró (Aprilia Racing Team Gresini) sent 12è amb 1:59.620 i el seu germà Pol (Red Bull KTM Factory Racing) en la 13a posició amb 1:59.549.

A més, Tito Rabat (Reale Avintia Racing) ocuparà la 16a posició de la graella en el traçat anglès, després de fer un millor cronòmetre en 1:59.916, i finalment el ranc Jorge Lorenzo (Repsol Honda) va firmar un temps de 2:01.562 per sortir vint-i-unè.

tracking