SEGRE

PIRAGÜISME ACTIVITATS

Passió per la piragua

El quart Descens Popular entre Torres de Segre, Soses, Aitona i Seròs reuneix més de 400 participants || La cita va comptar de nou amb un vessant solidari

El públic es va situar als ponts per poder seguir el descens de les piragües pel riu Segre.

El públic es va situar als ponts per poder seguir el descens de les piragües pel riu Segre.AJUNTAMENT D’AITONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Descens Popular en piragua entre les localitats de Torres de Segre, Soses, Aitona i Seròs va reunir més de quatre-cents participants en una quarta edició que va reivindicar de nou el riu Segre com un espai de lleure i esport, ja que paral·lelament es va celebrar un recorregut en BTT per camins. La iniciativa de les quatre localitats va tornar a ser un èxit de participació amb famílies i grups d’amics gaudint del caiac i de la canoa durant els tretze quilòmetres de descens.

Torres de Segre va ser el punt de partida d’un recorregut pla i senzill, assequible per a tots els participants, amb passos per Soses i Aitona abans d’arribar a la meta de Seròs, on hi va haver la tradicional benvinguda als centenars de palistes amb música i menjar, a més d’un transport fins a les piscines municipals. Una altra de les modalitats esportives que van comptar amb un gran nombre de participants va ser el recorregut en BTT, que traçava el descens en paral·lel per camins i senders de la zona de la ribera del Segre.

L’organització va destacar un any més l’èxit d’inscripcions i de públic, que es va posar als millors llocs per veure en acció els piragüistes durant el descens pel riu Segre. Un any més, el Descens Popular entre les quatre localitats lleidatanes va comptar amb un vessant solidari, ja que la meitat de la recaptació es va destinar a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) per a la seua tasca contra el càncer infantil. El Descens Popular espera repetir l’èxit a les pròximes edicions i comptar amb un nombre similar d’inscripcions, amb la reivindicació del paper lúdic i esportiu del riu.

El públic es va situar als ponts per poder seguir el descens de les piragües pel riu Segre.

El públic es va situar als ponts per poder seguir el descens de les piragües pel riu Segre.AJUNTAMENT D’AITONA

tracking