SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

El porter cadet de l’At. Segre fitxa pel Cornellà

Marc Sanz firma per dos temporades

Marc Sanz, porter lleidatà que ha fitxat pel Cornellà.

Marc Sanz, porter lleidatà que ha fitxat pel Cornellà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futbol base lleidatà continua sent un inesgotable planter de talents, del qual cada any surten nombrosos futbolistes.

El Cornellà, que durant les últimes temporades ha fet una decidida aposta per la formació, és un dels clubs que han volgut treure profit de les escoles de futbol lleidatanes.

El club barceloní ha fitxat, per dos temporades, Marc Sanz Sánchez, que el curs passat va ser el porter del Cadet de Divisió d’Honor de l’Atlètic Segre.

Marc, de quinze anys i amb una estatura de 1,84, jugarà aquesta temporada a la mateixa categoria amb el Cornellà, amb la idea que la vinent s’incorpori al Juvenil.

Marc Sanz, que la campanya passada va ser cridat per la Selecció Catalana per participar en diversos entrenaments, va començar a jugar a l’equip prebenjamí del Balàfia, va passar pel Lleida i des del segon any d’aleví ha jugat a l’Atlètic Segre. La seua progressió ha fet que es fixessin en ell clubs com el Barcelona i l’Espanyol, encara que finalment ha acceptat la proposta del Cornellà. Marc, que estudia quart d’ESO al Manuel de Montsuar, anirà quatre vegades per setmana a Cornellà.

tracking