SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Tenim l'obligació d'il·lusionar l'afició”

Molo adverteix que el partit de demà és encara “més difícil” que el de València

Molo, ahir durant la roda de premsa prèvia al partit de demà amb la Nucia.

Molo, ahir durant la roda de premsa prèvia al partit de demà amb la Nucia.O.J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo tornarà a trepitjar demà el Camp d’Esports tres anys, dos mesos i tretze dies després del seu últim partit. Llavors va lluir el braçalet de capità al partit de play-off contra el Sevilla Atlètic. Demà ho farà assegut a la banqueta per primera vegada. “M’emociona moltíssim”, va reconèixer ahir el d’Almeria a la roda de premsa prèvia al partit contra la Nucia. “És bonic tornar al lloc on has estat tan feliç i poder tornar a mirar el Gol Nord, aquesta gent que ens anima com ningú i altra que em resultarà familiar veure”, explicava Molo.

Més enllà de les sensacions, l’entrenador també va explicar que els futbolistes tenen “unes ganes enormes”: “Ja els hem explicat als nous com es posa això, i jo personalment també tinc unes ganes enormes de trepitjar i tornar a sentir el Camp d’Esports, que és una cosa que a tots ens ajudarà moltíssim”, va dir. En aquest sentit, Molo va destacar que “és important que els jugadors se sentin còmodes a casa i que els nous comencin a percebre el que se sent jugant aquí, i sobretot fer-nos forts a casa, que ha de ser una de les claus de la temporada”.

En aquesta mateixa línia, Molo va manifestar que tenen “l’obligació d’il·lusionar l’afició” lleidatana: “Han passat tres anys molt dolents i s’ho mereixen, i per poc que fem ells ens tornaran el doble”, va explicar el tècnic. De cara a l’encontre de demà (19.00 hores), el d’Almeria no podrà comptar amb Alpha ni Cano, que segueixen lesionats, ni tampoc amb Trilles, al qual li queda encara un partit de sanció de la temporada passada.

En canvi, Joan Oriol ja està disponible i també Enric Bernat, que va acabar tocat l’últim partit al camp del València Mestalla.

Però malgrat el debut victoriós, Molo va voler advertir dels perills de la Nucia: “Tenen un entrenador amb molta experiència i jugadors de molt nivell. Nosaltres que estudiem els rivals sabem que tenen unes garanties enormes i estic segur que serà un partit molt més difícil que el de la setmana passada.”

En principi, Molo també podrà comptar demà amb la nova incorporació, Luso Delgado, que podria debutar. El tècnic va assegurar que està “molt content amb la seua arribada”, ja que “donarà solidesa defensiva i molta experiència”.

En conjunt, el preparador blau va manifestar que l’equip està “físicament i en conceptes una mica millor que la setmana passada”.

tracking