SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'alcalde d'Almacelles diu que l'EFAC els ha enganyat

En canvi, el president del club, Joan Bosch, veu una “persecució” d’Ibarz

466622_1.jpg

466622_1.jpgNICOLÁS ARLANZÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz, va reaccionar ahir amb indignació davant del fet que l’EFAC es traslladi aquesta temporada a Lleida per jugar els partits al camp de l’Atlètic Segre, assegurant que els dirigents del club han enganyat empresaris i aficionats de la localitat. Segons Ibarz, l’ajuntament, que subvenciona l’equip i li paga el transport, va estar disposat en tot moment a assumir el dèficit que tenia el club segons el president, Joan Bosch. “Primer em va dir que eren 7.000 euros, després el doble... fins a tres vegades va canviar les xifres i sempre li vaig dir que ens en faríem càrrec perquè l’equip no marxés. Però ja tenien decidit anar-se’n. Tot el que vam parlar a les diferents reunions amb ells està documentat per escrit. Jo quedo com l’ogre i ell [Bosch] s’emporta l’equip perquè li ha donat la gana”, va dir Ibarz a aquest diari.

Per la seua banda, Joan Bosch va enviar ahir un comunicat en el qual acusava Josep Ibarz de “persecució cap a la meua persona. M’ha intentat desacreditar amb mentides des que em vaig presentar com a alcaldable [va ser número 1 d’Amunt Almacelles]. Però aquí el que crida no és qui té més raó. No hi ha guanyadors. Només perdedors. El poble perd un any de futbol amb un equip amb molta qualitat que acaba de guanyar per segona vegada la Copa Lleida”.

Ibarz va negar que sigui una persecució “i molt menys política perquè mai m’he ficat en els clubs que són privats. Hi ha gent que m’ha demanat que el fes dimitir [a Bosch] i no ho he fet”. Segons va assenyalar l’alcalde, des del club ja s’ha cobrat als patrocinadors locals per una suma global de 30.000 euros “que ells paguen per veure l’equip a Almacelles, no perquè se l’emportin a Lleida”.

Bosch afirma que l’alcalde “ens ha fet marxar perquè no li agrada l’esport. Ens obliga a pagar una taxa per utilitzar el camp i a retirar les pancartes publicitàries com si fóssim un equip foraster”. Ibarz va replicar que “després de diverses reunions els vam demanar per escrit que ens diguessin abans del 19 d’agost com quedava l’escola i el conveni que deien tenir amb l’Athletic Almacelles. El dia 16, al no presentar res, va ser quan els vam donar deu dies per retirar les pancartes”.

tracking