SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Felip: “A l'agost no he pogut dormir”

El jugador destaca que “mai he abaixat els braços”

Marc Trilles i Álex Felip van parodiar Piqué i Neymar.

Marc Trilles i Álex Felip van parodiar Piqué i Neymar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“He passat un mes molt dolent, sense poder dormir durant tot l’agost. Però ara les sensacions són positives. Al final, si treballes i no et deixes portar, crec que tens la teua recompensa.” Álex Felip vol oblidar el que ha viscut al Lleida després que el tècnic, Molo, el posés a la llista de descartats i el deixés sense fitxa. Però l’últim dia del mercat de fitxatges, a petició del mateix entrenador, el Lleida va descartar noves incorporacions i va optar per donar fitxa federativa al centrecampista valencià, que s’havia incorporat al club en el mercat d’hivern.

“S’ha acabat aquesta etapa dolenta i tot el que vindrà a partir d’ara serà positiu. Vull centrar-me a ajudar l’equip, el club i els companys”, va valorar el futbolista, que no vol mirar enrere ni buscar motius de la decisió del club.

“Faig creu i ratlla amb tot el que ha passat. Ha estat un mes dolent, però comença una altra etapa i només penso a continuar treballant i si em donen una oportunitat, aprofitar-la.”

“En cap moment no he abaixat els braços”, va explicar el castellonenc. “L’entrenador té les seues idees, al principi jo no hi entrava. Ja sé com va això del futbol. L’altre dia vam parlar i ara només vull aprofitar l’oportunitat. Li vaig dir que si al mercat no trobava res que millorés el que jo puc aportar, que estaria encantat de seguir al Lleida”, i va afegir que “he tingut dies millors i dies pitjors, però jo sempre he continuat treballant. No tinc res a retreure’m”. També va admetre que “quan vaig venir no tenia el cap centrat al cent per cent. Tinc família i problemes fora d’aquí”.

Marc Trilles, excompany seu al Saguntí, va parodiar amb ell a Twitter Piqué i Neymar i el seu famós “es queda”.

tracking