SEGRE
Som del Lleida

Som del Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

SER Catalunya (103.6 FM) estrena Moguts pel Lleida amb les retransmissions de tots els partits de lliga i copa del rei de l'equip blau, que aniran a càrrec dels periodistes Aleix Bergés i Joan Llompart. Els comentaris tècnics aniran a càrrec dels periodistes del diari SEGRE, José Carlos Miranda, José Carlos Monge, Xavier Madrona i Oriol Jové que juntament amb la periodista de Lleida TV, Eva Cortijo intervindran en el programa amb diferents seccions.

La retransmissió es dividirà en tres parts, en primer lloc, s’inclouran diferents continguts amb seccions d’anàlisi o de memòria històrica sobre el Lleida. En segon lloc, la narració i, per últim, la veu de l’entrenador a la sala de premsa. Moguts pel Lleida és una part del projecte Som del Lleida, que serà un punt de referència per a l'aficionat del Lleida Esportiu, que estarà al dia amb notícies, cròniques, reportatges, entrevistes i opinions. 

Com sempre, els partits es podran seguir per internet a través de SEGRE.COM i SERCatalunya, amb la retransmissió i el minut a minut. 

Moguts pel Lleida a la FM

  • Lleida: 103.6 FM
  • Pallars: 89.6 FM
  • Segarra: 99.2 FM
  • Val d'Aran: 97.2 FM

tracking