SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida suma sis punts en 3 jornades, el segon millor inici

El Lleida suma sis punts en 3 jornades i, des del 2011, només la campanya anterior en tenia més || Després de 15 anys, torna a guanyar els 2 primers desplaçaments

Molo, dirigint el seu equip dissabte al Municipal d’Olot.

Molo, dirigint el seu equip dissabte al Municipal d’Olot.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria del Lleida de dissabte a Olot (0-1), aconseguida en l’últim sospir gràcies a un gol d’Álex Felip, jugador repescat a última hora, ha situat els de Molo amb sis punts a la taula passades les tres primeres jornades de Lliga. Una puntuació a l’arrancada que, des de la refundació del club el 2011, només supera la temporada passada, 2018-19, quan l’equip sumava 7 punts. També tenia aquesta puntuació la temporada 2012-13, encara que gràcies a una impugnació per alineació indeguda de la UD Logronyo, que va donar tres punts al Lleida en un partit que havia empatat. La xifra d’aquesta temporada iguala la de la 2013-14, la segona amb Seligrat i que va acabar amb la disputa del play-off.

El que val a destacar de l’actual inici de lliga és que les dos victòries s’han produït en els dos desplaçaments de l’equip, als camps del Mestalla i de l’Olot. Feia 15 anys que el Lleida no guanyava els dos primers partits fora de casa de la Lliga. L’última vegada va ser a Segona A, la temporada 2004-05, en la qual va vèncer en les jornades 2 i 4 el Cadis i el Salamanca. A Segona B ho havia aconseguit per última vegada fa 18 anys, la 2001-02, vencent Beasain i Binèfar.

El del planter és el segon futbolista més jove a completar els tres primers partits de Lliga

D’altra banda, el jugador del planter Joanet es va convertir en el segon futbolista més jove de la història del Lleida Esportiu (des del 2011) a jugar complets els tres primers partits de la Lliga. Només el supera Max Llovera, que la 2016-17 ho va fer sense haver complert els 20 anys, que ja té el centrecampista lleidatà.

Val a destacar, a més, que transcorregudes tres jornades encara no ha marcat gol cap dels fitxatges fets aquest estiu –han marcat Xemi, Marc Martínez i Álex Felip–, una cosa inèdita en les nou temporades del Lleida Esportiu i que a la UE Lleida va ocórrer per última vegada el 2009. Una altra dada a remarcar és que dissabte, per primera vegada aquesta temporada, els de Molo van deixar la seua porteria a zero, una cosa que es va aconseguir de forma més precoç per última vegada la temporada 2015-16 (a la jornada 2), l’última de Molo com a jugador.

Stuani lidera la victòria del Girona amb un ‘hat-trick’

L’uruguaià Cristian Stuani va marcar els tres gols del triomf del Girona contra el Rayo Vallecano (3-1), que després de quatre jornades els situa amb set punts a l’última plaça de promoció d’ascens, just darrere de l’Osca, que va guanyar per 1-0 l’Sporting a El Alcoraz. D’altra banda, el Saragossa va vèncer per 0-3 l’Alcorcón i es va afegir als perseguidors del Cadis a la part alta. A més, el Mirandés va guanyar l’Oviedo (2-1) i Elx i Lugo van empatar (1-1).

tracking