SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "Estem molt satisfets amb l'equip que tenim"

Serna destaca la qualitat del Força Lleida al confirmar-se el fitxatge de Diene

Jorge Serna durant la roda de premsa prèvia a la Lliga Catalana.

Jorge Serna durant la roda de premsa prèvia a la Lliga Catalana.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, va assenyalar ahir que està “molt satisfet” amb la confecció de la plantilla després que el club confirmés la incorporació del pivot senegalès Pa Mor Diene, fitxatge que va avançar SEGRE. “Hem fet un estiu boníssim al mercat. Ha estat dur i molt llarg, però al final estem molt satisfets, perquè no podem fer despeses com altres entitats i hem arribat a incorporar Diene o Shaquille. Diene és un jugador que oferien com a pivot titular a començaments de l’estiu i ara hem pogut tenir-lo. Shaquille estava fora de les nostres possibilitats, llunyíssim, i Marc Martí estava encarat cap a un equip de la Lliga ACB. Tot se’ns feia costa amunt al principi però a poc a poc hem pogut configurar la plantilla que tots desitjàvem i els altres clubs s’estan sorprenent, que vol dir que alguna cosa hem fet bé”, va afegir el tècnic lleidatà.

Sobre el fitxatge de Diene, de vint-i-un anys i 2,08 metres d’estatura, Serna va assenyalar que “buscàvem un reforç en el joc interior i Pa Mor és un jugador important per a nosaltres. A la LEB Plata ho va fer molt bé i hi ha moltes expectatives posades en ell. No necessàriament ha de ser el cinquè pivot en la rotació, veurem com evoluciona la temporada. És un jugador que pot fins i tot estar obert a la pista, té bona mà, tot que ara mateix té un perfil més encarat cap a completar Mbaye i Shaquille a la posició de center. Tenim moltes ganes que s’hi incorpori, ja que ha costat una mica més del que s’esperava i això ha fet que altres jugadors tinguessin més càrrega de treball. Però estem segurs que s’hi adaptarà de pressa perquè coneix la Lliga i tindrà en Mbaye un company perfecte”.

Diene, cinquena i última incorporació de l’equip, firma amb el Força Lleida per dos temporades

Diene és el cinquè fitxatge de l’ICG Força Lleida per a aquesta temporada i l’última incorporació després de les d’Agustí Sans (Peñas Osca), Steve Santa Ana (Universitat d’Elon), Michael Carey (Los Prados) i Marc Martí (Saragossa).

L’equip es juga avui el pas a la Final Four de la Lliga Catalana LEB

L’ICG Força Lleida es juga avui (21.00) la presència a la Final Four de la Lliga Catalana LEB, que es disputa el cap de setmana al Barris Nord. Per aconseguir la classificació, els de Serna hauran de guanyar aquesta nit el Bàsquet Girona de LEB Plata, que al primer duel va superar l’Hospitalet (79-73). Per la seua part, el Força Lleida va caure davant dels barcelonins (80-79), per la qual cosa té l’obligació de guanyar avui, forçar un triple empat i que l’average decideixi la segona plaça.

tracking