FUTBOL SALA SEGONA DIVISIÓ B

Estrena desafortunada

El Lamsauto Futsal Lleida obre la Lliga i rep una golejada a Cerdanyola || Els jugadors de Sergi Gil van encaixar un 3-0 als primers 4 minuts

La plantilla del Lamsauto Futsal Lleida, ahir abans del partit amb el Cerdanyola.

El Lamsauto Futsal Lleida va començar ahir la segona etapa a la Segona divisió B i va encaixar una severa golejada a la pista del Cerdanyola (6-1). L’equip que entrena Sergi Gil va tenir un començament nefast, al rebre tres gols en els quatre primers minuts i, encara que es va refer i va ser capaç de generar nombroses ocasions, la falta d’encert davant de la porteria local el va condemnar a una derrota excessiva.

L’equip lleidatà no va entrar al partit amb la concentració necessària i, després d’encadenar diversos errors, es va trobar amb un 3-0 en contra en tan sols quatre minuts. Malgrat això, el Lamsauto es va reposar del cop i va començar a atansar-se a la porteria local. Malgrat generar diverses ocasions, només va ser capaç de marcar un gol. Sergio Martínez va firmar el 3-1 a falta de sis minuts per al descans, la qual cosa obria la porta a l’esperança lleidatana. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Però a la segona part va cometre els mateixos errors. Va tornar a sortir malament a pista i va encaixar dos gols més als primers tres minuts. Amb 5-1 en contra el partit estava perdut, però malgrat tot ho va continuar intentant. Per ocasions, va merèixer marcar més gols, però la fortuna davant de porta li va ser esquiva. En canvi, el Cerdanyola, a falta de dos minuts per al final, va marcar el definitiu 6-1. Després del duel, el tècnic, Sergi Gil, va lamentar que la derrota fos tan desproporcionada. “Sóc el primer responsable i el primer que fa autocrítica, però el resultat és enganyós. Hem començat molt malament, hem comès errors que hem pagat car, però també hem generat ocasions i ens mereixíem haver marcat més gols”. El debut al pavelló de Pardinyes serà el dia 22, quan rebrà el Calvià.