SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Leo encara no s'entrena i la seua reaparició, una incògnita

Busquets i Jordi Alba s’incorporen al Barça després de jugar amb la selecció

Jordi Alba, Busquets i Piqué durant l’entrenament.

Jordi Alba, Busquets i Piqué durant l’entrenament.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi segueix sense tenir data per reaparèixer després que ahir tampoc s’exercités amb els companys de cara al duel de Lliga de dissabte amb el València. El blaugrana va continuar treballant al marge després dels dies lliures que Ernesto Valverde havia concedit als jugadors que no han anat a la convocatòria internacional amb les respectives seleccions. Tanmateix, malgrat que l’objectiu era que Messi estigués a punt per jugar el primer duel contra el València, les perspectives no són favorables.

El blaugrana encara no ha jugat aquesta temporada, malgrat que tampoc ho va fer durant la pretemporada. No va participar en el Gamper del 4 d’agost a l’acabar d’incorporar-se feia tot just unes hores i l’endemà els serveis mèdics van informar que tenia una lesió al soli de la qual no s’especificava el període de recuperació. Messi es va perdre l’arrancada a San Mamés i tampoc va poder ser ni al duel contra el Betis ni en la visita a l’Osasuna, perquè les molèsties no remetien malgrat que en alguna ocasió va arribar a entrenar-se amb el grup. Es va ressentir abans de la visita a El Sadar i des d’aleshores no ha deixat de treballar per estar preparat per reaparèixer en el matx contra València, una possibilitat remota en el dia d’avui tenint en compte que ni tan sols té ritme de competició. També Luis Suárez, lesionat a San Mamés, segueix al marge del grup des de llavors sense que encara no hagi treballat amb normalitat. Tampoc va ser absent en la tornada als entrenaments el francès Ousmane Dembélé, que continua recuperant-se de la lesió.

L’uruguaià i el francès se segueixen recuperant de les lesions i tampoc es van exercitar amb el grup

Els que sí que es van incorporar al grup van ser Sergio Busquets i Jordi Alba, després de tornar de la convocatòria de la selecció espanyola. A causa de les absències pels compromisos internacionals, Ernesto Valverde va tornar a comptar ahir amb jugadors del filial com Sergi Puig, Ronald Araújo, Àlex Collado, Riqui Puig i Kike Saverio, a més dels juvenils Arnau Tenas i Ansu Fati.

tracking