SEGRE

BÀSQUET LLIGA CATALANA LEB

El Pardinyes, victòria i a la Final Four!

El Pardinyes continua fent història i en la primera participació al torneig lluitarà el cap de setmana pel títol al Barris Nord || Wendell Davis, amb 18 punts, va liderar el triomf de l’equip

Wendell entra a cistella en una acció del partit d’ahir a la Ciutat Esportiva blaugrana.

Wendell entra a cistella en una acció del partit d’ahir a la Ciutat Esportiva blaugrana.R.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes continua fent història. Es va imposar ahir per 54-56 a la pista del Barcelona B, amb la qual cosa es va classificar per a la Final Four de la Lliga Catalana LEB, que es disputa aquest cap de setmana al Barris Nord de Lleida. L’acompanyaran el Girona, l’Hospitalet i el Prat, mentre que l’ICG Força Lleida s’ha quedat fora després de perdre els dos encontres amb rivals de LEB Plata.

Sense un dels seus fitxatges, Lamine Dieng, amb molèsties al genoll, els d’Encuentra van saltar a pista amb desimboltura, davant d’un rival més alt i amb més rotacions. Wendell Davis va liderar l’equip i, amb els seus 8 punts i dos recuperacions en 8 minuts, va fer que el CB Pardinyes finalitzés el quart amb un avantatge de 7-14. Wendell va acabar el matx com el jugador més valorat, amb 18 punts i 7 rebots.

El Barça B va reaccionar en el segon quart, encara que més a causa dels errors lleidatans que al seu propi encert. El Pardinyes, amb un bon joc col·lectiu, va mantenir la diferència, per arribar al descans 27-33.

El Barça va obrir el tercer quart amb un triple i el marcador es va ajustar. La falta d’encert va privar els lleidatans d’obrir forat, però el bon treball defensiu va frenar l’empenta local. Amb 44-49 es va arribar al quart decisiu. Els dos equips van sentir als 10 últims minuts el cansament i la pressió, però el Pardinyes va saber patir per endur-se el triomf (54-56) i continuar fent història. Els espera el Barris Nord.

Wendell entra a cistella en una acció del partit d’ahir a la Ciutat Esportiva blaugrana.

Wendell entra a cistella en una acció del partit d’ahir a la Ciutat Esportiva blaugrana.R.G.

tracking