SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Arranquen les OK Lligues

Igualada va acollir l’acte de presentació de les dos màximes categories, masculina i femenina || Llista, Vila-sana i Alpicat segueixen avui amb els assajos

Jugadors, jugadores i tècnics de les OK Lliga masculina i femenina, ahir durant l’acte.

Jugadors, jugadores i tècnics de les OK Lliga masculina i femenina, ahir durant l’acte.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espai cultural de l’Adoberia Bella d’Igualada va acollir ahir la presentació de les OK Lliga masculina i femenina, on competeixen els equips lleidatans del Lleida Llista i el Vila-sana, així com la Supercopa d’Espanya. La posada de llarg de les competicions, organitzada conjuntament per l’Associació de Clubs d’Hoquei sobre Patins (ACHP) i la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), va servir per presentar les novetats d’aquesta temporada en un acte al qual, per part del Llista, van assistir en la seua representació l’entrenador Albert Folguera i el jugador Oriol Vives. Per part del Vila-sana no hi va poder anar cap representant.

La Supercopa, que obrirà la temporada aquest cap de setmana a Igualada, començarà avui amb les semifinals Reus-Liceo, a les 18.00 hores, i FC Barcelona-Igualada, a les 20.30.

Per la seua banda, els equips lleidatans segueixen amb la preparació de cara a l’inici de Lliga, que tindrà lloc entre els dies 20 i 22 d’aquest mes. Així, el Lleida Llista jugarà avui un nou amistós al seu feu de l’Onze de Setembre amb el Caldes (19.00). Per la seua part, el Vila-sana disputarà un partit de la Copa Penedès de l’OK Lliga Femenina i rebrà al seu pavelló el Bigues i Riells (19.30). A més, el club del Pla aprofitarà per presentar tots els equips.

També presentarà els seus equips el Lleida.Net Alpicat, que competeix a l’OK Lliga Plata. A més, els de Xavi Roy jugaran un duel de la Copa Penedès amb el Barcelona B, a partir de les 20.45 hores.

Jugadors, jugadores i tècnics de les OK Lliga masculina i femenina, ahir durant l’acte.

Jugadors, jugadores i tècnics de les OK Lliga masculina i femenina, ahir durant l’acte.RFEP

tracking