El Llista cau a l'últim test abans de l'inici de l'OK Lliga

El Caldes va demostrar més conjunció que els homes d’Albert Folguera

Andreu Tomàs controla la bola davant de dos jugadors del Caldes.

Andreu Tomàs controla la bola davant de dos jugadors del Caldes.AMADO FORROLLA

El Lleida Llista va caure a l’últim partit de pretemporada amb un Caldes més rodat i en què els jugadors es coneixen a la perfecció, ja que pràcticament no han tingut canvis d’una temporada a l’altra. Un minut de desconcert a l’inici del partit va resultar fatal per a la sort d’un Lleida Llista que va evidenciar que encara falta molta conjunció entre els jugadors pels nombrosos canvis que s’han produït a la plantilla respecte a la campanya passada.

El partit va resultar molt vistós en línies generals i, sobretot, jugat a una gran velocitat i sense gairebé faltes per part de cap dels dos equips. De fet, els lleidatans no en van cometre cap durant el primer temps i només tres en el total del partit.

El resultat final d’1-2 va quedar establert abans d’arribar al descans, però al segon temps tots dos equips haurien pogut incrementar el marcador, ja que, als 34 minuts, Ferran Rosa va estavellar el llançament d’un penal al travesser de la porteria de Lluís Tomàs. I nou minuts més tard, al 43, Mauro Giuliani no va aconseguir transformar una falta directa assenyalada després de la targeta blava d’Álvaro Jiménez.

Els últims minuts de l’encontre van ser d’un setge total per part del conjunt lleidatà, que no va poder empatar el partit malgrat jugar amb superioritat numèrica després de la falta directa fallada per Giuliani.

Els homes de Folguera, que aquest dissabte vinent debutaran a la pista del Voltregà, van posar en seriosos conflictes Gerard Camps, però la precipitació en moltes ocasions va evitar que aconseguissin un resultat positiu.