BÀSQUET PRETEMPORADA

Derrota per la mínima del Cadí la Seu

El Cadí va cedir el segon partit de la pretemporada a la pista d’un Mann Filter més encertat || Diumenge, últim test contra el València a Mollerussa

Nacickaite, pressionada per les jugadores del Cadí Jovana Nogic i Anna Palma.

Nacickaite, pressionada per les jugadores del Cadí Jovana Nogic i Anna Palma.CHUS MARCHADOR

El Cadí la Seu va caure derrotat ahir per un sol punt en el seu tercer amistós de la pretemporada, aquesta vegada a la pista del Mann Filter Saragossa per 77-76. Les lleidatanes van evidenciar en algunes fases del partit una lògica manca de rodatge, van ser correctes a la pintura però van patir en el tir exterior, parcel·la en la qual precisament les aragoneses es van sentir fortes.

Després d’un primer quart en el qual va manar el Mann Filter, el Cadí va reaccionar al segon i amb un parcial de 15-24 va aconseguir arribar amb un mínim avantatge al descans (44-42). Després del pas pels vestidors, el quadre aragonès va tornar a agafar una renda important de deu punts gràcies als seus bons percentatges des del perímetre. El Cadí patia en defensa i en atac estava embussat. En l’últim parcial la situació va canviar i la reacció no es va fer esperar, però no va ser suficient per portar la segona victòria de la pretemporada, després de guanyar el Tolosa en la seua estrena.

“Ha estat un partit amb molts alts i baixos. Hem estat millor en posicions interiors que des de fora, però està clar que s’ha notat la falta de rodatge”, va assenyalar Bernat Canut.

Les lleidatanes, que venien de perdre la final de la Lliga Catalana contra el Girona, vigent campió de la Lliga Femenina, disputaran diumenge l’últim amistós de pretemporada a Mollerussa amb el València (12.30), un dels clars aspirants a ser a dalt. Canut no podrà comptar per a aquest duel amb la base Yurena Díaz, que ha de participar al concurs de triples de la Supercopa ACB, ni amb Sydney Wiese, que ahir va perdre el primer duel de semis de la WNBA.