SEGRE

DEPORTES

Desfeta del Madrid a París

El PSG, malgrat no comptar amb Neymar, Mbappé i Cavani, va desmuntar un equip blanc que no va xutar davant de Keylor Navas || L’argentí Di María va sentenciar el seu exequip amb un doblet

Benzema es lamenta d’una jugada durant el partit d’ahir.

Benzema es lamenta d’una jugada durant el partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va deixar una pobra imatge ahir a París després d’encaixar la primera derrota de la temporada (3-0) al partit inaugural de la fase de grups de la Champions, un duel decidit amb un doblet de l’exmadridista Di María abans de la primera part, quan els blancs van passar els seus pitjors moments. El Parc dels Prínceps va ser el primer test seriós per al Reial Madrid de Zidane i el va suspendre amb rotunditat.

La nit va arrancar malament per a un Madrid que va patir amb els dubtes de Militao i amb el resultat gairebé des de l’inici. Es fregava el quart d’hora i Di María va ajusticiar els seus excompanys després de rebre una passada de Juan Bernat. El gol va alleujar els de Tuchel i els va permetre millorar el control malgrat les importants baixes de Neymar, Mbappé i Cavani. Un xut de Hazard i una falta de Bale, que va acariciar el travesser, van ser les úniques ocasions d’un Madrid que va estar a punt d’endollar-se al partit amb una vaselina de Bale. El gal·lès va controlar la pilota amb la mà i el gol va ser anul·lat després de la revisió del VAR.

El Madrid va transmetre tristesa i incapacitat quan va arribar el 2-0, obra també de Di María. El fideu va encaixar un cop amb l’esquerra des de la frontal de l’àrea i va sentenciar el rival sense cap temor de celebrar el doblet malgrat el passat blanc. A partir d’aquí, el Madrid va ser només Benzema, que va marcar en una jugada anul·lada per clar fora de joc de Lucas Vázquez. El PSG, per la seua part, va buscar el tercer per no despertar la bèstia. Keylor Navas no va haver de parar ni una sola pilota en tot el partit, un clar símptoma del que va ser el conjunt blanc, que va encaixar el tercer a l’afegit. I diumenge a Sevilla.

Zidane: “No hem estat a l’altura, ens han superat en tot”

El tècnic del Madrid, Zinedine Zidane, va analitzar el partit i no va dubtar a assegurar que “ens ha faltat molta intensitat. A aquest nivell de competició quan et falta intensitat és complicat. El PSG ens ha superat en tot. En el joc, al mig. I el que em molesta és la intensitat a hores d’ara de competició”. El tècnic de l’equip blanc va reconèixer que “no hem estat a l’atura i ells han fet un bon partit”. Sobre el duel davant del Sevilla va dir: “Tots els partits són importants. No estem contents, però ja està.”

tracking