SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Estrena amb victòria

El Vila-sana inaugura la tercera temporada a l’OK Lliga derrotant el Sant Cugat || Cata Flores va ser l’autora dels dos gols de les del Pla d’Urgell

Anna Ferrer atura un rematada d’una jugadora del Sant Cugat.

Anna Ferrer atura un rematada d’una jugadora del Sant Cugat.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va inaugurar ahir la seua tercera temporada a l’OK Lliga Femenina amb una victòria contra l’acabat d’ascendir Sant Cugat per 2-0. Les lleidatanes comencen d’aquesta forma amb bon peu un curs en què s’han marcat com a objectiu tornar a classificar-se per a la Copa de la Reina i aconseguir una plaça per jugar a Europa la temporada vinent.

Al partit d’ahir, les del Pla d’Urgell eren clarament superiors a un Sant Cugat que va proposar molt poc en atac. Les del Vallès van plantejar un partit defensiu, amb totes les jugadores tancades enrere a l’espera de sorprendre el Vila-sana amb algun dels aïllats contraatacs que van llançar.

El Vila-sana controlava el partit però no aconseguia travessar la xarxa defensiva de les rivals. Tot i així, a falta de deu minuts per a la conclusió de la primera meitat, Cata Flores va desembussar el partit a l’inaugurar el marcador.

Després de la pausa, els plantejaments dels dos equips es van mantenir intactes i el partit es va reprendre com havia acabat, amb el Sant Cugat tancat al seu camp i el Vila-sana portant el pes del partit.

Al 39, el Vila-sana va tornar a veure porteria, per mediació una altra vegada de Cata Flores, que va aprofitar l’oportunitat per col·locar el 2-0 a l’electrònic.

Poc després, el Sant Cugat podia haver retallat distàncies amb un llançament de falta directa, però Anna Ferrer a la porteria es va encarregar de frustrar l’ocasió. A la següent jugada va ser el Vila-sana el que va disposar d’una falta directa, però Victòria Porta tampoc no va estar encertada. Així, el marcador no es va tornar a moure.

Anna Ferrer atura un rematada d’una jugadora del Sant Cugat.

Anna Ferrer atura un rematada d’una jugadora del Sant Cugat.JOAN GÓMEZ

tracking