HOQUEI PATINS OK LLIGA

Punt de mèrit

El Lleida Llista arranca un empat a la pista del Voltregà abans de disputar la Continental || Bona imatge d’un equip que encara està en construcció

Els jugadors del Lleida Llista, durant un temps mort.

Els jugadors del Lleida Llista, durant un temps mort.SEGRE

El Lleida Llista va iniciar ahir la Lliga amb un empat a la pista del Voltregà (1-1). El capità lleidatà, Andreu Tomàs, va ser l’autor del gol de la igualada a falta de poc més de dos minuts per concloure el partit quan va transformar el llançament d’un penal. Prèviament, a l’inici de la segona meitat s’havia avançat en el marcador el conjunt local per mediació de Josep Maria Mia Ordeig.

Va ser un partit en el qual, com ja ha advertit aquests dies el tècnic llistat Albert Folguera, l’equip lleidatà va demostrar que està encara per conjuntar. Una cosa lògica, d’altra banda, per la important renovació que ha patit la plantilla que fa que els nous jugadors necessitin un temps d’acoblament.

Però el Llista no va sortir derrotat d’una pista difícil i, a més, va tenir diverses ocasions per marcar més gols però els pals ho van impedir. És cert, tanmateix, que el Voltregà va dominar més el joc.

Al finalitzar el matx, Albert Folguera donava molt valor al punt aconseguit. “És un punt molt bo i més tenint en compte que anàvem perdent i hem aconseguit empatar a falta de dos minuts. Ja he dit que a aquest equip li falten dos mesos de cocció. Lluís (Tomàs) ha estat molt bé i ho hem acabat de solucionar amb un penal”, va explicar Folguera.

Després d’aquest primer partit de la Lliga, el Llista, com a campió de la Europe Cup, afrontarà el pròxim cap de setmana la Copa Continental mesurant-se el dissabte 28 al Porto (13.00 hores).

L’altra semifinal la disputaran l’actual campió d’Europa, l’Sporting de Lisboa, amb el Sarzana italià (17.00 hores).